درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
کلاس خصوصی اگه در توان مالیتون هست بزارید ببین ریاضی رو وقتی بلد نباشی با خوندن نمونه سوال حل نمیشه اول باید پایش رو قوی کنه بعد تا میتونه نمونه سوال مخصوصا اینا که نهایی هستن اگه ریاضی تک بیاره روی معدلش تاثیر میزاره و معدل هم توی رشته
منم کوروش شاه جهان شاه بزرگ شاه دادگر شاه سومر و اکد شاه چهار گوشه جهان ارتش من به آرامی وارد بابل شد نگذاشتم رنج و آزاری به مردم این شهر و این سرزمین وارد اید من برده داری را برانداختم، به بدبختی های آنان پایان بخشیدم(بخشی از منشور نامه کوروش بزرگ)کوروش شاه جهان شاه بزرگ شاه دادگر آسوده بخواب زیرا که ما بیداریم منم فرزند کوروش بزرگ منم یک ایرانی (کاربری از تاریخ ۸ اردیبهشت ۴۰۳ ساعت ۹ شب ماله من شد تایپک های قبل به من مربوط نیست)
عزیزم نمیتونی باهاش کار کنی سوال مهم هارو باهاش کار کن سوال های امتحان نهایی الان طوری شده که هر سوالی انگار یه درسه کار کنه قشنگ درس هم براش مرور میشه پسر منم سر همه امتحانا سوالات مهم رو کار میکنه،و از نت سوالات امتحان نهایی رو یه نفر توضیح میده میبینه گوش میکنه یادداشت میکنه