2777
2789
نه دوتا بارداری هام متفاوت بود  فقط احساس می کنم گاهی ضعف میگیرتم و گشنم میشه 😔😔 میخام گریع ...

توکل برخدا ناراحت نشو استرسم نگیر چون استرسم باعث. عقب افتاد پریود میشه.. دیگه باید صبر کنی. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم دقیقا هی گشنم میشه کلا چند ماهه رژیمم چند کیلو‌وزن‌کم‌گردم‌ ولی چند روزه هی دلم می‌خواد بخورم

داغ نزار تو دلم 😭😭😭😭😭 دخترم امسال میخاد بره پیش خدااااااا 

توکل برخدا ناراحت نشو استرسم نگیر چون استرسم باعث. عقب افتاد پریود میشه.. دیگه باید صبر کنی. 

توکلم بخداست چون پسرمم خودش داد انقدر ناز و مهربونه حکمتش هم همین بود ک برام مادری کنه 

اینم حتما حکمتی توشهه فقط چون توانشو ندارم ناراحتم

دوستان ی سوال بهترین مارک بی بی چک چیه بخرم من امروز روز ۱۲انتقالم هم دیروز هم امروز بی بی چو ویور زدم بعد ده دقیقه خیلی خیلی هاله ی کمرنگ افتاد بنطرتون کاذبه فردا با چ مارکی تکرارکنم؟؟؟؟

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
دوستان ی سوال بهترین مارک بی بی چک چیه بخرم من امروز روز ۱۲انتقالم هم دیروز هم امروز بی بی چو ویور ز ...

فک کنم میگن مدیکور خوبه من که مدیکور گرفتم دقیق نمی‌دونم به خدا

فک کنم میگن مدیکور خوبه من که مدیکور گرفتم دقیق نمی‌دونم به خدا

مرسی عزیزم

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
واسه دومی؟؟خدا انشالا زودتر بهت بده تحت درمان هستی؟؟

اره برا دومی.چه درمانی خواهر.همه چیزم اوکی هست .یه بار به دکتر گفتم محضرضای خدا یه قرصی آمپولی چیزی بهم بده.گفت اخه وقتی مشکلی نداری چی بدم.میگن باید ای وی اف کنی که نمیخوام این کارو کنم.

اره برا دومی.چه درمانی خواهر.همه چیزم اوکی هست .یه بار به دکتر گفتم محضرضای خدا یه قرصی آمپولی چیزی ...

وا بگو‌حالا یه قرص و دارو بده اول اگه سالمم پس چرا آی وی اف کنم ،تهران زندگی میکنید؟؟