2777
2789
عنوان

به پوچی رسیدم

117 بازدید | 9 پست

چند وقتیه افسردگی داشتم با افکار خو.دکشی الان کمتر شده ولی بجاش به احساس پوچی رسیدم هر کاری میکنم مثل قبل خوشحالم نمیکنه یعنی یه چیز خیلی خوب هم اتفاق بیفته فوقش فقط یه لبخند کوچیک میزنم با خودم میگم تهش هیچی نیست تهش میگم دیگه خب چرا الان نَمیرم؟ چرا باید وایسم چند سال دیگه بمیرم؟

خودت باش مثل بقیه هست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم اینجوری بودم خیلی شدید تر از تو یه مدت بهتر شدم و حامله شدم و از وقتی حامله شدم نمیدونم حالا انگیزه پیدا کردم یا نسبت به بچه تو شکمم خودم مسئول میدونم که جز من کسی و نداره و به خداست من و باباش اومده و داره وارد دنیا میشه ۷۰ درصد افسردگیم برطرف شده ولی بزای منی که ۱۰۰ در ۱۰۰ افسرده مطلق بودم ۷۰ درصد خیلی عالیه من انقدر افسرده بودم سال ۱۴۰۱ بهار و تابستون و پاییزش و ندیذم گوشه اتاق بودم دو هفته دو هفته حمام نمیرفتم اوضاعم خراب بود 

منم اینجوری بودم خیلی شدید تر از تو یه مدت بهتر شدم و حامله شدم و از وقتی حامله شدم نمیدونم حالا انگ ...

حتما قسمت بوده بچه بیاد و تو این حال در بیای 

منم دقیقا سال ۱۴۰۱ از زمستونش اینجوری بودم یه مدت برطرف شده یادم نیست چجوری

نمیدونم حالا شاید افسردگی من دلیلی داشته باشه هنوز ۱۰۰٪ نشده سعی میکنم برای بهتر شدنشهنوز زندگی برام قشنگیاشو داره ولی نه مثل قبل

خودت باش مثل بقیه هست

16

طبیعیه تغیراته روحیته ، ازگوشی هم کمتراستفاده کن کوفتی مدت زیاد مغزو میبره سمت کندی ، موفیاتهای کوچیک برای خودت روزانه درست کن ، مثلا حتی رنگ کردن دیواراتاقت ، جمعو جور کمدت ،کیک درست کن ،  بنظر مسخرس اما مغزو گول میزنه ،آروم آروم میری سمت کارهای بزرگتر 

۱۶ ساله ها همینجورین چند سال دیگه به تاپیک الانت میخندی

کی گفته؟ پسر خاله ی من همسنمه والا من ندیدم ازین حرف ها بزنه خیلیم شاد تره یه همسایه هم داریم هر روز اینور اونوره

حالا امیدوارم قضیه من اینجوری باشه و چند سال دیگه به الانم بخندم

خودت باش مثل بقیه هست