2777
2789

من چند وقت پیش همسایه مون گفت کار در منزل پیدا کردم که ۹۹ هزار تومن میدیم تا پنج ماه راحت برامون کار میفرستن هر نوع کاری هست 

حقوقش هم بالاست یعنی اگر ۵۰۰ بسته جوراب بسته بندی کنی ۸ میلیون حقوق داره و برو بالا دیگه 

کلی ذوق کردم که چه خوب 

وارد کانال شدم تو روبیکا به اسم کار در منزل دیدم عوه چه همه عضو هستن هر بسته بندی ۱ میلیون ۲۰ میلیون تا ۳۰ میلیون حقوق داشت آدم تعجب می‌کرد بخدا 

گفتم خداروشکر دیگه دستم تو پول شد داخل کانال زده ۲۰ به ۲۲ نفر دیگه نیاز داره برای کار سریع پیام دادم گفتم منو ثبت کنین گفت به این شماره کارت واریز و عکس فیش بفرست خلاصه فرستادم گفتم تمومه دیگه ۳ الهی ۴ روز دیگه بسته میرسه از یه جا دیگه انگار میخواست پست کنه و خودشون هم میبردن از در خونه

عکس فیش فرستادم یهو گفت ۸۰ دیگه برای کد پیشگیری باید واریز کنی 

منم با خودم گفتم چرا از اول نگفت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین کار  اگه پول توش باشه 

به تو نمیگن .

خصوصیش میکنن  کسی خبردار نمیشه .

خیلییی اروم بین خودشون رد و بددل میکنن 

نمیزارن کسی نون بخوره .

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

هررر کاری که اولش بخوان پول واریز کنی دروغه عزیزای دلم

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

خلاصه بگم من ۸۰ رو ندادم و یکم جستجو کردم رفتم تو فهرست اونایی که عضو شدن یک خانمی بود بهش پیام دادم 

که شما پول واریز کردی کار بهتون آورده 

گفت من واریز کردم آره گفتم واریز نکن دیگه به من گفته ۸۰ دیگه هم بزن به کارت 

اون خانم نادانی کرده و زده به کارتش 

و بعد از ۸۰ هزارتومن ازش ۶۴۵ هزار تومن دیگه هم خواسته و بازم شوهرش زده به کارتش

من دوباره به همین خانمه پیام دادم که چیکار کردی پول رو زدی گفت آره شوهرم زده اینا کلاه بردارن وقتی پول رو زدیم دیگه پیام نداده 

گفتم من بهت گفتمپول ندین دیگه گفت شوهرم داده 

خلاصه خیلی به همین کار در منزل گفتم پولمو بده تا چند روز جواب نداد

به فکرم رسید بهش بگم پول رو به همین شماره کارت بزنم؟

و یهو دیدم کثافت آنلاین شود که آره 

گفتم باشه معطلش کنم تا فرار نکنه به پولیس فتا زنگ زد شوهرم گفت اینطوریه گفت باید بیاین ما اینطوری نمیتونم کاری کنیم شوهرم گفت دارم میگم اینم اسم کاتالوگ کار در منزل پیگیری کنین  خلاصه گفتن نه بلید با مدرک ها بیاین نرفتیم ما هم گفتیم اینم از ملت مون 

بعد از چند روز گفتم ۹۹ هزار تومن رو بده درسته مبلغی نیست من میخواستم کاری کنم خودشو جمع کنه و بفهمه و خر نیستیم

بعد بعد از دوروز جواب منو داد که باید از خودت فیلم بفرستی و بگی از کار در منزل خانم خوبانی راضی هستم  

تعجب کردم وقتی نه کاری آوردی و نه واقعیت داره چرا باید بگم یعنی اگر من فیلم میگرفتم به گفته خودش پول میداد که هر گز نمی‌داد

منم فیلم نگرفتم و ولش کردم دیگه گفتم با خودم خدا لعنت کنه 

شما هم یه سری بزنین تو کانلش دوتا کانال زدن برای کلاه برداری نمیدونبن چه همه آدم عضو شدن