2777
2789

دوستان پسر من خیلی علاقمند هست به خونداه شوهرم چون حتی اگه غلط هم باشه هر چیزی که میخواد رو فراهم میکنن وحسابی لوسش میکنن و من مخالفم .

و اینکه زمانی هم که قهرم با شوهرم بچه رو میبره پیششون یه وقتایی تا نیمه شب اونجاست بنظرتون من نباید واکنش نشون بدم تا حالا سکوت کردم که پسرم اذیت نشه ولی خوذم احساس بدی دارم اصلا انگار حس میکنم با خودشون میگن به درک که قهری ما که پسر و نوه مون رو میبینیم 

بله همینطوره با شوهرت صحبت کن 

فقط 9 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر تولد ۵ سالگی دلبرم😍 لحظه دیدنت انگار که یک حادثه بود، حیف چشمان تو این حادثه را دوست نداشت... سیب را چیدمو در دلهره ی دستانم، سیب را دید ولی دلهره را دوست نداشت... تا سه بس بود که بشمارد و در دام افتد گفت 1 گفت 2 افسوس سه را دوست نداشت... من و تو خط موازی؟ نرسیدن؟ هرگز، دلم این قاعده هندسه را دوست نداشت... درس منطق نده دیگر تو به این عاشق که از همان کودکیش مدرسه را دوست نداشت 🙃 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به بچت ازبدیشون بگو کاری به اشتباه بودن کارم ندارم ولی من سرتاپاکینه ام ازدستشون من میگم به بچم و از ...

کارت اشتباه که بچه کینه ای بار میاری بچه ها پاک هستن تا میتونی باید از این جور مسائل دورش کنی

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .

قهر کار آدم‌های ضعیفه. افراد قوی، با حرف منطقی هم‌دیگه رو قانع می‌کنند. بچه شما نوه اون‌ها هم هست. درست نیست از مهر مادربزرگ و پدربزرگ محرومش کنی چون نتونستید با هم ارتباط درستی داشته باشید.

انسان تا زمان مرگ می‌آموزد و رشد می‌کند.
به بچت ازبدیشون بگو کاری به اشتباه بودن کارم ندارم ولی من سرتاپاکینه ام ازدستشون من میگم به بچم و از ...

و اینگونه به بچه خودت آسیب می زنی😐نکنید بخاطر خودتون بچتونو اذیت نکنید

جهان وطن🌍🇵🇸Free Palestinعاشق زندگی🌛مامان ماهنی کوچولو🧸دوستدار طبیعت❤️در جست و جوی جادو برای تبدیل شدن به هنرمند🪐در ابتدای مینی مالیستی🍀اگه دوست داری جهان رو جای بهتری بکنی می تونی اینارو انجام بدی :۱خشکاله درست کن🌱۲تفکیک زباله بکن و مواد بازیافتی رو جدا کن♻️۳سعی کن از وسایل یکبار مصرف تا حدامکان کمتر استفاده کنی✅۴از خودت شروع کن تحقیر و تمسخر دیگرانو متوقف کن🤫۵بیشتر از وسایل نقلیه عمومی استفاده کن🚌۶سعی کن به سبک زندگی بدون آسیب دیگران احترام بزاری🤝۷رفع انباشتگی کن😁این کارا شاید کوچیک به نظر بیان ولی باهم که جمع بشن یه تغییر بزرگ ایجاد میشه❤️

چرا باید وقتی قهرین بچه رو ببره؟

خب چه ربطی داره الان خیلی از دامادها با خانواده همسرشون قهر هستن ولی خانم هاشون با بچه به خانوادشون سر میزنن

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .

چه خوب ..بچه وقتی یه جا بهش محبت کنن اونجا رو ول نمیکنه ..چه اشکال داره بزار هرچی میخوان بگن ..بچه رو از چیزی و شخصی که بهش علاقه منده منع نکن ودعواش نکن قهر نکن ..بعدا بزرگ شه از دوست داشتن خود شما فرار میکنه ..از عشق تو زندگی هر چیزی که باید با عشق انجام بشه فرار میکنه فقط بخاطر واکنشایی که نشون دادی اینجوری میشه حواستو جمع کن ..

بچه هارو هیچ وقت قاطی دعواهای خودتون نکنید

ولی اجازه نده همه خواسته هاشو برآورده کنن شدیدا به تربیتش آسیب می زنن

جهان وطن🌍🇵🇸Free Palestinعاشق زندگی🌛مامان ماهنی کوچولو🧸دوستدار طبیعت❤️در جست و جوی جادو برای تبدیل شدن به هنرمند🪐در ابتدای مینی مالیستی🍀اگه دوست داری جهان رو جای بهتری بکنی می تونی اینارو انجام بدی :۱خشکاله درست کن🌱۲تفکیک زباله بکن و مواد بازیافتی رو جدا کن♻️۳سعی کن از وسایل یکبار مصرف تا حدامکان کمتر استفاده کنی✅۴از خودت شروع کن تحقیر و تمسخر دیگرانو متوقف کن🤫۵بیشتر از وسایل نقلیه عمومی استفاده کن🚌۶سعی کن به سبک زندگی بدون آسیب دیگران احترام بزاری🤝۷رفع انباشتگی کن😁این کارا شاید کوچیک به نظر بیان ولی باهم که جمع بشن یه تغییر بزرگ ایجاد میشه❤️

بهتره اول ارتباطت با شوهرتو درست کنی اون وقت میتونی کم کم زیر گوشش بخونی که خانواده اش دارن بچرو لوس میکنن الان اکه بگی گارد میگیره و فک میکنه میخوای جداشون کنی اول با همسرت اوکی شو بعد بهش بگو چه خوبه که مادربزرگ پدربزرگ بچم انقد دوسش دارن ولی کاش هرچی میخواد رو فراهم نکنن لوس شده و این مدل حرفا

کاربران آقا به هیچ عنوان من رو لایک و ریپلایی نکنید...الهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س) توروخدا برای ظهور آقاجانمون دعا کنید صلوات بفرستید..هرکس به سهم خودش زمینه ظهور رو فراهم کنه ظهور نزدیک است انشالله🌷🌷🌷❤