2777
2789
عنوان

بچم خیلی علاقه به خونواده همسرم داره

| مشاهده متن کامل بحث + 216 بازدید | 19 پست

همیشه اول تعریف کنید که طرف گارد نگیره مثلا بگو میدونم قصد بدی ندارن میدونم بچمونو دوس دارن ولی اینطوری پیش بره دیگه به حرف من و تو گوش نمیده ها تنها کسی که میتونه خانواده اش رو جمع کنه همسرته

کاربران آقا به هیچ عنوان من رو لایک و ریپلایی نکنید...الهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س) توروخدا برای ظهور آقاجانمون دعا کنید صلوات بفرستید..هرکس به سهم خودش زمینه ظهور رو فراهم کنه ظهور نزدیک است انشالله🌷🌷🌷❤
خب چه ربطی داره الان خیلی از دامادها با خانواده همسرشون قهر هستن ولی خانم هاشون با بچه به خانوادشون ...

چون شما تو تاپیک قبلشون نبودی که گفت وقتی قهرن شوهرش چیکار میکنه برو بخون

⛔️لایک نکن حتی شما دوست عزیز🔪🩸🚫

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون شما تو تاپیک قبلشون نبودی که گفت وقتی قهرن شوهرش چیکار میکنه برو بخون

کلی گفتم وقتی یه طرف قهره دلیل نمیشه نسبت ها رو هم از بین ببره چه از طرف خانواده مادر چه پدری 

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
چرااسسب؟

۱به بچه کینه ورزی یاد می دید

۲نفرت و سردی ایجاد می کنید نسبت به کساییکه چه بخواین چه نخواین خانواده و فامیلش حساب میشن مثل فامیل مادری

۳درد و دل و بدگویی پدر و مادر باعث ایجاد تروما تو فرزندتون میشه و نفرتی که به اونا دارید از درون فرزندتون اونو می خوره

۴بچتونو به راحتی از چشم می ندازید البته شاید بگین مهم نیست ولی زندگی خیلی بالا پایین داره...

کلا دیدم کساییکه این کارو کردن بچشون واقعا روزای خوبی تجربه نکرد

جهان وطن🌍🇵🇸Free Palestinعاشق زندگی🌛مامان ماهنی کوچولو🧸دوستدار طبیعت❤️در جست و جوی جادو برای تبدیل شدن به هنرمند🪐در ابتدای مینی مالیستی🍀اگه دوست داری جهان رو جای بهتری بکنی می تونی اینارو انجام بدی :۱خشکاله درست کن🌱۲تفکیک زباله بکن و مواد بازیافتی رو جدا کن♻️۳سعی کن از وسایل یکبار مصرف تا حدامکان کمتر استفاده کنی✅۴از خودت شروع کن تحقیر و تمسخر دیگرانو متوقف کن🤫۵بیشتر از وسایل نقلیه عمومی استفاده کن🚌۶سعی کن به سبک زندگی بدون آسیب دیگران احترام بزاری🤝۷رفع انباشتگی کن😁این کارا شاید کوچیک به نظر بیان ولی باهم که جمع بشن یه تغییر بزرگ ایجاد میشه❤️