2777
2789

کسی دکتر طب سنتی عالی که واقعا عالی باشع و‌خوب تشخصیص بده سراغ داره دکتری باشع که هدفش درمان باشع نه پول برای مشگل گوارشی میخام

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی رضا زاده هست نرسیده به تازه میدون

عطاری داره

روزیکه تو به دنیا آمده بودی عریان، جمعی به تو خندان و تو بودی گریان، کاری بکن ای دوست که وقت رفتن، جمعی به تو گریان تو باشی خندان
افشین سیف برقی  من تو تهران رفتم پیشش میگفت اردبیل هم هستم دکتر خیلی خوبیه

واقعا ازش نتیجه گرفتین کارش درسته برای مشکل ریفلاکس میخام دیگ کاری نمونده نکرده باشم برای درمان جواب نمیده

چطور هست کارش ادرس دقیقش کجاست وقت دهی چطوره

عطاری داره وقت دهی نمیخواد که

روزیکه تو به دنیا آمده بودی عریان، جمعی به تو خندان و تو بودی گریان، کاری بکن ای دوست که وقت رفتن، جمعی به تو گریان تو باشی خندان
ا‌درسش کجاست دقیق پیدا کنم

سلام من کم و بیش درگیرم اما خداروشکر بهتر شدم

داروهای ضد اسید معده 

مثل لانزو ۳۰ استفاده کن 

کلینیدیوم سی عالیه 

دوروزه خوبت میکنه 

فقط تحت نظر دکتر بخور حتما 

من با کیلنیدیون سی خیلی اوکی میشم ولی بخاطر بارداری نمیخورم ضرر داره 

مال منم رفلاکسم از اعصاب و اضطرابه 

پرخوری و تند خوری و ترش خوری و ایناهم ممنوع 

خدایا بابت همه نعمت ها شکرت 🙏
سلام من کم و بیش درگیرم اما خداروشکر بهتر شدم  داروهای ضد اسید معده  مثل لانزو ۳۰ استفاد ...

بخدا همه چیو رعایت میکنم اسید کمی احساس میکنم مشکل من اینه که غذام میاد تو گلوم هی اب که میخوزم احساس خفگی میکنم ای نفغ و ارغ دارم اصلن دارم روانی میشم 

بخدا همه چیو رعایت میکنم اسید کمی احساس میکنم مشکل من اینه که غذام میاد تو گلوم هی اب که میخوزم احسا ...

منم عین شما بودم و کم و بیش هستم 

ولی رعایت میکنم 

دارو میخورمو تحرک دارم و روی اعصابم کار میکنم 

خب منم همینطورم  شما مشکل اضطراب داری؟

اظطراب دارم بعله ولی ن زیاد 

شما ام نمیتونین اب بخورین؟اب که میخورین حس خفگی میگرین یا غذایی که میخورین میاد تو‌گلو هی میترسین خفه شین ؟ 

این علایم دارین چطور میشین شما؟

بخدا همه چیو رعایت میکنم اسید کمی احساس میکنم مشکل من اینه که غذام میاد تو گلوم هی اب که میخوزم احسا ...

منم غذا میاد توی گلوم تا دم گلوم 

خیلی مشکلات عجیب و غریبم دارم 

ولی تحمل میکنم دارو میخورم 

آب کم بخورین ..مایعات برای شما خوب نیست 

چیزای خشک بخورین 

ربی نخورین ..اسیدی نخورین 

توی نت بزنین ممنوعیت غذایی برای رفلاکسی ها 

اونارو نخورین