2777
2789

کد رهگیری رو میزنم تو سایت میگه بسته تحویل گیرنده داده شده به تاریخ شنبه ۱۵ اردیبهشت 

ولی من بسته ای دریافت نکردم 

پست هم زنگ میزنم جواب نمیدن

اگه دیدی با کامنتم مخالفت کردی و جوابتو ندادم یعنی حوصله بحث ندارم😇 آره اصلا هر چی شما میگی درسته😁

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عیب نداره امروز یا فردا برات میارن ۱۵ که تعطیل بوده وقتی اینجوره توی سایت پستچی میزنه تحویل دادم ولی ...

آها ممنون 

ترسیدم گفتم شاید آدرس اشتباه برده

اگه دیدی با کامنتم مخالفت کردی و جوابتو ندادم یعنی حوصله بحث ندارم😇 آره اصلا هر چی شما میگی درسته😁
از هرکی خرید کردی بپرس بگو  شاید کد رهگیری اشتباه دادن

سایت خانومی بوده فکر نکنم اشتباه کنه

برای من یه بار اینجوری شد کلی پیگیری کردم معلوم شد اشتباهی برده جای دیگه تحویل داده، اگر شماره پستچی رو داری که بهش زنگ بزن اگه نداری تو سایت پست شکایت ثبت کن بگو اینجوری شده یا خودشون پیگیری میکنن یا شماره پستچی رو برات میفرستن، حتما بنویس پستچی فلانی بوده

💚💖