مادرشوهرم صبح میخواسته به من زنگ بزنه بعد اشتباه یه شماره دیگه گرفته و یه آقا جواب داده بعد سریع زنگ زده به شوهرم گفته تلفن زنتو یه مرد غریبه جواب داده.شوهرمم گفته اشتباه گرفتی شماره رو بعد مادرش گفته نه والا درست گرفتم و بعد مادرش به من زنگ زد با بی حوصلگی گفت کجایی ها چرا جواب نمیدادی ؟ منم گفتم تو به من زنگ نزدی اصلا گوشیم زنگ نخورده چرا به شوهرم گفتی مرد غریبه جواب گوشی منو داده ؟ بعد گفت من فکر کردم باشگاهی . گفتم یعنی چی مگه باشگاه من مختلته؟ بعد گفت نمیدونم و گوشی قطع کرد.حالم خیلی بده همش دارم گریه میکنم من هرزه نیستم بخدا😞😞😞😭😭😭از خدا نمیترسن اینا😭😭
اخه چرا بجای اینه پاشه بره پیش مادرشوهرش ومسئله رو حل کنه یا دعوا بندازه که چرا اینکارو کرده میگین پاشو برو به بابات بگو مگه بچه دبستانیه توروخدا نظر نمیتونین ندین
فقط 22 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا به فضل وکرمت شکر 🌷🌷🌷دوازده سال گذشت به اندازه یه چشم برهم زدنی خدایا منم به ارزوی مادر شدنم برسون😔امروز تاریخ ١۴۰۴/۰۵/۰١ هستش که انتقال جنین انجام دادم وباتوکل برخدا وائمه بدون استرس این روزا رو سر میکنم🙏دوهفته گذشت از انتقالم امروز ١۴۰۴/۰۵/١۵ هستش ازمایش بتا دادم کلی چشم انتظاری کشیدم تاجوابش اومد ومن مثبت شدم خدایاااااا شکرت بالاخره منم مامان شدم😍😍😍١۴۰۴/۰۵/١٩ تواین تاریخ مجدد ازمایش بتا رو تکرار کردم والهی شکر تیتر بتام بالا رفته بود😍روزها گذشت درانتظار شنیدن صدای قلب کوچولوی توی شکمم بالاخره روز سونو فرا رسید امروز١۴۰۴/۰۶/۰۵ هستش وقتی سونو شدم یهو دکتر صدای قلبش رو برام پخش کرد ومن اون لحظه تو آسمونا بودم😢😢الان چهارماه از اون روزا میگذره و فهمیدم جنسیت نی نی تو دلیم گل دختره😍😍😍خدایا بابت تمام این مدتی که همراهم بودی و نذاشتی تو غربت وتهایی بهم سخت بگذره واین روزا رو به راحتی سپری کنم سپاسگزارم ازت😘😘😘
تکلیف اینکه یه پیرزن چلغوز هر وقت عشقش کشید دهن نجس شو باز نکنه تهمت نزنه چرا آبرو و حیثیت رو ...
ب نظر من بهتره با شوهرش بره خونه مادرشوهرش و گوشیو بگیره نشون بده که اشتباه گرفته بعدشم شمارشو تو گوشیش سیو کنه و بگه اسممو سیو کردم که دیگه اشتباهی به بقیه زنگ نزنی و آشوب تو زندگی من نندازی
این خیلی بهتره تا این که مسئله رو به بزرگترها بکشونن