مادرشوهرم صبح میخواسته به من زنگ بزنه بعد اشتباه یه شماره دیگه گرفته و یه آقا جواب داده بعد سریع زنگ زده به شوهرم گفته تلفن زنتو یه مرد غریبه جواب داده.شوهرمم گفته اشتباه گرفتی شماره رو بعد مادرش گفته نه والا درست گرفتم و بعد مادرش به من زنگ زد با بی حوصلگی گفت کجایی ها چرا جواب نمیدادی ؟ منم گفتم تو به من زنگ نزدی اصلا گوشیم زنگ نخورده چرا به شوهرم گفتی مرد غریبه جواب گوشی منو داده ؟ بعد گفت من فکر کردم باشگاهی . گفتم یعنی چی مگه باشگاه من مختلته؟ بعد گفت نمیدونم و گوشی قطع کرد.حالم خیلی بده همش دارم گریه میکنم من هرزه نیستم بخدا😞😞😞😭😭😭از خدا نمیترسن اینا😭😭
پاشو برو خونشون با شوهرت بگو نشون بده به من زنگ زدی مرد غریبه جواب داده. بعد شماره و چک کن همونجا همچی حل بشه بره. اصلنم فاز مظلومیت و گریه برندار. اتفاقا خیلی جدی و عصبی باش که بفهمه این چیزا خط قرمزته و دفعه آخرش باشه
شوهرم هرچقدر هم بهم اعتماد داشته باشه بازم شاید بخاطر حرف مادرش شک کنه دیگه غرور داره مرده
جای گریه پاشو با شوهرت برو خونه مادرشوهرت.حسابی هم عصبانی باش و اصلا از موضع ضعف حرف نزن .بگو شماره ای که گرفتی و ببینم؟به من تهمت بزنی تا شکایتم پیش میرم.حسابیی صدات و ببر بالا و اصلا کوتاه نیا.امروز اینکارو نکنی انقدر رو مغز شوهرت کار میکنه تا بهت شک کنه.
فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌