2777
2789
عنوان

بیاین بگم مادرشوهرم چطور آبرومو برد 😞😞

| مشاهده متن کامل بحث + 1516 بازدید | 91 پست

وا گریه دقیقا چرا.حق داری ناراحت بشی طلا که پاکه چه منتش به خاکه عزیز چرا خودت میاری به خودت میگی هرزه.

شما با خرید از فروشگاه های بزرگ یک ویلا بر ویلاهای صاحبان سرمایه اضافه سوپرمارکت های کوچک رو ازبین میبرید.حق انتخاب با خودتان

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به پدرت بگو بیاد قشنگ داد و بیداد راه بندازه  تکلیفتو‌روشن کنه چرا اینجور وقتها شما جای اون آد ...

بابا چه تکلیفی؟؟؟؟

شوهرش پشتش در اومده دیگه مهم همینه که اون به زنش اعتماد داره

با زندگی مردم بازی نکنید

هزارمین کاربری 😬😬😬 

پاشو برو خونشون با شوهرت بگو نشون بده به من زنگ زدی مرد غریبه جواب داده. بعد شماره و چک کن همونجا همچی حل بشه بره. اصلنم فاز مظلومیت و گریه برندار. اتفاقا خیلی جدی و عصبی باش که بفهمه این چیزا خط قرمزته و دفعه آخرش باشه

شوهرم هرچقدر هم بهم اعتماد داشته باشه بازم شاید بخاطر حرف مادرش شک کنه دیگه غرور داره مرده

جای گریه پاشو با شوهرت برو خونه مادرشوهرت.حسابی هم عصبانی باش و اصلا از موضع ضعف حرف نزن .بگو شماره ای که گرفتی و ببینم؟به من تهمت بزنی تا شکایتم پیش میرم.حسابیی صدات و ببر بالا و اصلا کوتاه نیا.امروز اینکارو نکنی انقدر رو مغز شوهرت کار میکنه تا بهت شک کنه.

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌
نمی‌دونم الان باید چیکار کنم ؟ کمکم کنید

من جاتون بودم دیگه هیچوقت تلفنشو جواب نمی‌دادم میگفتم شما ذهنت خرابه شاید تو خیابون باشم ماشینی بوق بزنه کلاغ نری قارقار کنه یه مردی کسی سرفه کنه بهم تهمت بزنید 

بابا چه تکلیفی؟؟؟؟ شوهرش پشتش در اومده دیگه مهم همینه که اون به زنش اعتماد داره با زندگی مردم بازی ...

تکلیف اینکه یه پیرزن چلغوز  هر وقت عشقش کشید دهن نجس شو باز نکنه تهمت نزنه

چرا آبرو و حیثیت رو آنقدر سبک می گیرید؟ 

اون زنک با آبروی دختر جوون بازی کنه اینم ساکت بشینه که با زندگیش بازی نشه؟

آنقدر ترسو نباشید 

و خدا برای من کافیست.....
خونه ش شهرستانه ۸ ساعت فاصله مونه

عیب نداره برو سراغ شوهرت بگو امروز باید این موضوع حل بشه .و پاشو بریم شهرستان.کسی حق نداره با من اینجور رفتار کنه حتی اگه مادر تو باشه‌

شوهرتم یکم بترسه بد نیست

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌
به پدرت بگو بیاد قشنگ داد و بیداد راه بندازه  تکلیفتو‌روشن کنه چرا اینجور وقتها شما جای اون آد ...

🤦🤦🤦🤦🤦🤦پدرش چیکارست

همسرش هست و پشتشه 

لطفا اگه مایل بودین بابامو یه صلوات مهمون کنید.ممنون.