2777
2789
عنوان

تو رو خدا اگه راهی بلدین کمکم کنید

101 بازدید | 6 پست

پدرم ۱۲ سال زندان بوده (خلاف کرده) بعد که ازاد شد دید همه چیشو داداشش و دوستاش بالاکشیدن از نظر روحی داغون شد الان بیماری روان پریشی داره

دو شخصیته شده

یه لحظه خوبه قشنگ حرف میزنه شوخی میکنه

یه لحظه بعد حرف بزنی میگه ساکت شو

از صدا های کوچیو مثه ضرف شستن بدش میاد

نمیدونم دقیقا چیکار کنم

یبار رفتم رکتر همه چیو گفتم بعد دکتره گفت بهت یه دارو میدم بهش بده فقط یکم حالشو بهتر میکنه بعد بیارینش دکتر بستری بشه . دقیقا دارو ای داده که واسه یه مدت بدیم حالشو بهتره میکنه ندیم باز بدتر میشه

لطفا اگه میشه کمکم کنید

غم دیده زاهدان💔😅

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

باهاش صحبت کن خودش بره پیش دکتر و مشاوره  کاش بابای من هم دوشخصیته بود به جای اینکه فقط ی شخصی ...

نمیشه 

حرف زدیم میگه از همتون سالمترم

یه شخصیت داشتن بهتره وقتی بد اخلاق بشه هرچی چیز خوبی گفته باشه همه رو میشوره میبره

غم دیده زاهدان💔😅

خوب باید دوره ی درمانش رو‌کامل کنید داروشو قطع نکنید .اگه با بستری شدن خوب میشه راضیش کنین یه مدت بس ...

احساس میکنم خود دکتر داروی خوبی نداد

باز شروع کردم به دادن  دارو ها

بستری نمیشه اصلا قبول نمیکنه که مریضه

غم دیده زاهدان💔😅

احساس میکنم خود دکتر داروی خوبی نداد باز شروع کردم به دادن  دارو ها بستری نمیشه اصلا قبول نمی ...

خوب دکترشو عوض کنید شاید دارویی که داد اثرش بهتر باشه انشاالله که خوب خوب بشن هرچه زودتر