2777
2789
عنوان

نامزدم خیلی پولداره ولی..

| مشاهده متن کامل بحث + 1179 بازدید | 49 پست
اصلا دوسش ندارم ولی اون خیلی قربون صدقم میره🥲

فک کن انقد پولدار نبود

اون وقت جوابت چی بود؟

یه مشاور به من گفت اگر یه چیزی از خاستگارت تو رو خیلی جذب کرد فک کن اگر اون یه دونه ویژگی نبود بازم باهاش ازدواج میکردی یا نه

اگر جوابت منفیه بذارش کنار چون مناسبت نیست و با هم به مشکل میخورید

هر چه از دوست رسد نیکوست...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیشتر اونایی که قیافه ندارن با زبونشون جبرانش کردن😄

سرزبونم نداره؟؟

خوشبرخورد خوش صحبت و یجورایی گیرایی داشته باشه 

چون بنظرمن زبون گیرا از قیافه مهم تره 

انقدر می بزنم تا اجل اید به سرم رقص کنان ..عاقبت مست به دیدار خدا خواهم رفت💚

اگر قیافه اندام قد و بالا مدل حرف زدن نشست و برخاست کردن کلا حرف زدن لهجه هر چیز ظاهری طرف مجموعا حداقل ۷۰ درصد به دلت نشینه هرگز به دلت نمی شینه  بوی پولی که به دماغت خورده باعث نشه خودتو بدبخت کنی پول تا یه جایی حس خوب میده از یه جایی به بعد بودن پول عادی میشه انگار چیز خاصی نیست به امکانات عادت می‌کنی و برات بی ارزش میشه اون موقع دهنت با قیافه ش صاف میشه 

الان تصور کن میخوای ببوسیش یا میخوای باهاش س ک س داشته باشه تصور کن بچه هات می‌خوان شبیه ش بشن حست چیه ؟ باید مثبت باشه نبود زور نزن 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

ولی قیافه خیلی مهمه از نظرم در تعجبم چجور میگن عادی میشه :/ شما ی عمر قراره صبح چشاتون رو با دیدن ...

بله قیافه نیاز نیس خوشگل باشه ولی خیلی مهمه که به دل بشینه

هر چه از دوست رسد نیکوست...
ولی قیافه خیلی مهمه از نظرم در تعجبم چجور میگن عادی میشه :/ شما ی عمر قراره صبح چشاتون رو با دیدن ...

قیافه ی خوب ولی اگه باهات نسازه میخوای سربه تنشم نباشه هاا 

فقط اگه قیافش زیاد به دلش نیست ولی بقیش اوکی باشه 

من والا با تجربه ی ۱۰ سالم دومی رو با جون دل پذیرام

انقدر می بزنم تا اجل اید به سرم رقص کنان ..عاقبت مست به دیدار خدا خواهم رفت💚