2777
2789
عنوان

نامزدم خیلی پولداره ولی..

| مشاهده متن کامل بحث + 1179 بازدید | 49 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسی همه ی رفتارش بسنجون اگه رفتارش رو نپسندیدی کلا بیخیال

اما اگه رفتار و منشش و برخوردش رو دوست داری فقط قیافشه یکم فکر کن ادما امکان داره که عاشق یه ادم زشت هم بشن ولی عاشق یکی که رفتارش رو مخته و بدت میاد نمیشی 

انقدر می بزنم تا اجل اید به سرم رقص کنان ..عاقبت مست به دیدار خدا خواهم رفت💚
قيافه عادي ميشه بعدا ولي هر مسي پول و خونه و ماشين نداره خوشگل و خوشتيپ هم باشه اخلاق و پول نداشته ...

درسته قیافه زیبا عادی میشه ولی اشتباه نکن قیافه زشت هیچوقت عادی نمیشه باید به دل بشینه همون اول

اصلا دوسش ندارم ولی اون خیلی قربون صدقم میره🥲

نه پول نه قیافهذبرات مهم نباشه 

شخصیت خونوادش برات مهم باشه 

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

اتفاقا هست🤣

فقط عکس

گرقیامت قصه باشدپس کجابینم تورا 😔.  دنیایی که از بچگی انواع و اقسام درداروکشیدم ارزش جنگیدن داره 😶پس بگذر که بره ......خیلی غم دارم برام دعا کنید ممنون😔🙏باافتخار کوردم....🙂
آخه اخلاقشم خوبه 

عکسشو میتونی بدی

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

ینی قیافه خیلی تو زندگی مهم نیس؟

قیافه ی خوب مهمه ولی قبل از اون رفتار و منشش اخلاقش بعد وضعیت مالیش مهمه 

اخلاق و پول رو نمیشه کنار زد بخاطر قیافه 

ولی اگه بدت میاد ازش این حرف دیگه ایه قیافش جوری نباشه که بگی اههه

اسی منم همچین خواستگاری داشتم خیلی شرایطش عالی بود خونه تو بهترین منطقه تهران داشت که من اصلا گذرمم به اون سمت نیفتاده بود ماشینای فول لاکچری ولی قدش کوتاه بود و قیافه‌ش به دلم نبود با کلی عذاب وجدان ردش کردم

چون پول برام خیییلی مهم بود ولی با قیافش هر کاری کردم نتونستم کنار بیام 

ینفر تایپک زده بود باهاش ازدواج کردم شرایطش مثل تو دقیقا

میگفت نمیتونم ادامه بدم خیلی زشته فکر میکردم عادی میشه ولی نشد، خودت بهتر خودتو میشناسی دودوتا چهارتات با بقیه فرق داره

اینشالله که تصمیم درست رو بگیری و خوشبخت بشی گلمم

تو رو خدا یکم با خودشناسی معیار و ملاک تعیین کنین. شما خانوما چجور 500 تا رنگ و مدل لاک و این قبیل چیزا رو تفکیک شده بلدین بعد فرق کدوم پسر خوبه و مناسبه و کدوم نامناسبه رو نمیتونین بفهمید؟ 

آدم درست زندگیتون پیدا کنین. بله قیافه خیلی مهمه خیلی خیلی خیلی مهمه.. رزق و روزیم تلاش و شغلی باشه بالاخره یجوری هندل میشه زندگی. ولی ادمی که از همون اول بهش ذهنیت داشتین و بدلتون ننشسته فقط خود فریبیه. ماشالا به آمار طلاق و خیانت... قسم میخورم هیچ کدوم از این طلاق های اطرافم بخاطر بی پولی نبوده حداقل.. همش همین مسائل حل نشده عاطفی و گذشته های حل نشده و تصمیم گرفتنای یهویی و ...

اینجام که بعضیا بار نداشته هاشونو میخان بعنوان مشاوره غلط به استارتر قالب کنن. نه نه نه ادمی که به دلتون نیست نرید سمتش وسلام

هَر چه در فَهمِ تو آیَد، آن بُوَد مفهومِ تو!