2777
2789
عنوان

شوهرم سرده

390 بازدید | 30 پست

سلام‌بچها شوهرم هیلی مزاجش سرده گرمی میدم دارو میدم بهش ولی هیچ تاثیری نداشته موندم دیکه چیکار کنم بخدا آخه منم آدمم منم دوس دارم بهم توجه کنه نزدیکم بشه مگ‌من دل ندارم🥺

دقیقا ۶ ماهه رابطه نداشتیم چون آقا سرده

امیدوارم درکم کنین

خدایا شکرت 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سرده جنسیه یا کلا سرماییه؟ 

✅ کارشناس و مشاور مذهبی و خانواده. طب سنتی هم تا حدی 🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥 🗣️مشاور روابط زناشویی. ⭕فامیلیم محقق نیست کارم تحقیقه⭕ استخاره هم بلدم🕋. برای استخاره تاپیک استخاره مو ببین. تا جایی که بلد باشم و از دستم بر بیاد در خدمتم. 
با دکتر مشورت کن

مشاوره رفتم ساعتی ۳۰۰ دادم هیچ اثر نکرد. آخرشم شماره برگشت گف خیلی ذهن اقتصادی دارن همسرتون به همون خاطره ... شما شروع کننده باش و همیشه آراسته 

نمیدونه ک من همیشه رعایت کردم بیشتر وقتا خودم پیشنهاد میدادم ولی دیگه خسته شدم دیگه بسه واس همون الان شده ۶ مااااه

خدایا شکرت 

اینکاری که میگم انجام بده پشت گوش ننداز تا درست بشه اگه حرفمو گوش بدی قسم میخورم مشکلت حل میشه چون دیدم ک میگم

برو عطاری طب سنتی یه ترکیب عسل و جینسینگ بگیر.یه عرق ترکیبی برای قوای جنسی روزی یک لیوان از عرق یه قاشقم از عسل جینسینگ بخوره تاثیرشو دو روزه میبینی نه یک ماهه ها دو روزه حتما پیگیر باش قیمتشونم حدودا ۵۰۰ میشه

گفته ۶ماهه رابطه نداشتم ...

سرد جنسی با سرد مزاجی متفاوته. سرد جنسی ممکنه علت عارضی هم داشته باشه. 

✅ کارشناس و مشاور مذهبی و خانواده. طب سنتی هم تا حدی 🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥 🗣️مشاور روابط زناشویی. ⭕فامیلیم محقق نیست کارم تحقیقه⭕ استخاره هم بلدم🕋. برای استخاره تاپیک استخاره مو ببین. تا جایی که بلد باشم و از دستم بر بیاد در خدمتم. 
سرد جنسی خیلی خیلی میله

توی خونه سرماییه یا گرمایی؟ یعنی از بخاری دور میشه یا دوست داره بخاری رو بغل کنه؟ توی زمستون لباس زیاد میپوشه؟ 

۶ ماه بهت دست نزده؟؟؟ پس برا چی زن گرفته؟؟؟؟

نه ۶ ماهه نزدیکم نشده اصلا .... بدون اینکه به زبون بیارم بهش میگم ولی گوش نمیده .... جدا میخوابه از ترس اینکه بهش دست نزنم خداشاهده بعضی شبا با همون شلوار بیرونی میخوابه کمربندشم بسته😐 شاید باورتون نشه ولی بخدا حقیقت داره

خدایا شکرت