بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اینازو انجام دادم عزیزم اوایل ازدواج فقط همون یکی دوماه اول خوب بود بعدش دیگاثر نکرد
خب باید خودشم بخواد ک خوب بشه یکی میبینی بی میله ولی خودشم داره از بی میلی رنج میبره میوفته دنبال درمان و تحریک و این حرفا.ولی شوهر شما که میگین کمربندشم از ترسش میبنده نمیخواد رابطه ای باشه و نمیخواد درست بشه نمیدونم عزیزم ولی شرایط سختی داری باید باهاش جدی حرف بزنی
چطور تو این مدت خودتم سرد نشدی اخه خیلی تاثیر داره
منم سرد شدم تو اوج جوونی خداشاهده ناراحتی قلبی گرفتم هفته پیش رفتم برا اکو قلب دارو قلب دارم میخورم با این سن کمم کمر درد گرفتم ریزش مو کلا عصبانی شدم دارم روانی میشم ولی نمیدونم چیکار کنم
ناراحت شدم برات عزیزم چند تا بچه داری چند سالته/حق داری/البته حرفای اونم باید شنید ک چی شده حسش رفت ...
دوتا بچه دارم ...از اول عقد همینجوری بود بخدا من میرفتم دنبالش که بیا بریم بیرون بیا بریم خونه بابام بخوابیم بیا بریم دور دور اون هیچ وقت اول نیومد هیچ وقت همیشه من بودم میگفتم بیا .... همونجا فهمیدم سرده فهمیدم بهم نمیخوریم به خانوادم گفتم نمیتونم باهاش کنار بیام مادرم نزاشت گف معلم مملکت وضعش خوبه غلط میکنی جداشی نزاشتن حامی نداشتم