2777
2789
عنوان

شوهرم سرده

| مشاهده متن کامل بحث + 390 بازدید | 30 پست
اینکاری که میگم انجام بده پشت گوش ننداز تا درست بشه اگه حرفمو گوش بدی قسم میخورم مشکلت حل میشه چون د ...

اینازو انجام دادم عزیزم اوایل ازدواج فقط همون یکی دوماه اول خوب بود بعدش دیگ‌اثر نکرد

خدایا شکرت 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مشاوره رفتم ساعتی ۳۰۰ دادم هیچ اثر نکرد. آخرشم شماره برگشت گف خیلی ذهن اقتصادی دارن همسرتون به همون ...

بهش بگو دارم ازت سرد میشم،من اگه میخاسم این رابطه نباشه که دختر خونه بابام میموندم،تامینم نمیکنی،من در عذابم،یه فکری به حال خودت کن

عزیزم ببخشید فقط/به شما سرده؟؟ یعنی نکنه اتفاقی افتاده به فقط شما سرد ه  /

نه اصلا اهل خیانت نیست مطمئنم گوشیش همیشه دست بچهاس از اون بابت مطمئنم اون خیلی راحته ولی منم نیاز هایی دارم نمی‌فهمه درک نمیکنه

خدایا شکرت 
اینازو انجام دادم عزیزم اوایل ازدواج فقط همون یکی دوماه اول خوب بود بعدش دیگ‌اثر نکرد

خب باید خودشم بخواد ک خوب بشه یکی میبینی بی میله ولی خودشم داره از بی میلی رنج میبره میوفته دنبال درمان و تحریک و این حرفا.ولی شوهر شما که میگین کمربندشم از ترسش میبنده نمیخواد رابطه ای باشه و نمیخواد درست بشه نمیدونم عزیزم ولی شرایط سختی داری باید باهاش جدی حرف بزنی

نکنه بیماری ای گرفته خدای نکرده//

نه بابا سالمه سالم هیچیش نیست فقط از رابطه فراریه تز اولم همین بود ولی من چون حامی نداشتم واس جدایی مجبور به ادامه دادن بودم

خدایا شکرت 
نه اصلا اهل خیانت نیست مطمئنم گوشیش همیشه دست بچهاس از اون بابت مطمئنم اون خیلی راحته ولی منم نیاز ه ...

نه ببین 

گاهی اوایل رابطه جنسی خیلی هم خوبه

ولی یه اتفاقاتی می افته//ک مرد زنش و ببینه تحریک نمیشه

ولی مثلا در کل از کار نیفتاده چیزش//فقط به اون خانم تحریک نمیشه//ممکنه دعواهایی شده یا حرفایی شده ک این اتفاق بیفته

چطور تو این مدت خودتم سرد نشدی اخه خیلی تاثیر داره

منم سرد شدم تو اوج جوونی خداشاهده ناراحتی قلبی گرفتم هفته پیش رفتم برا اکو قلب دارو قلب دارم میخورم با این سن کمم کمر درد گرفتم ریزش مو کلا عصبانی شدم دارم روانی میشم ولی نمیدونم چیکار کنم

خدایا شکرت 
یعنی از اول اینجوری بوده؟ بچه نداری جداشو این چ وصعیه

دلم به حال بچه‌هام میسوزه من جداشم بچهام چیکار کنم

از طرفی ام خودم هیچی به زندگیم ندیدم هیچی 

همش استرس و همش حرص خوردن از دست شوهر بی احساسم ... باورت میشه هنوز بهم نگفته عزیزم ؟؟؟ نگفته دوست دارم  ؟ چون بلد نیست خیر سرم معلمم هست

خدایا شکرت 
خب باید خودشم بخواد ک خوب بشه یکی میبینی بی میله ولی خودشم داره از بی میلی رنج میبره میوفته دنبال در ...

جدی حرف زدم یه بار یک ماه قهر کردم رفتم خانه بابام گفت خوب میشم میرم پی درمان ... رفت ولی تاثیر نداشت همونجوری ک بوده همونه

خدایا شکرت 
دلم به حال بچه‌هام میسوزه من جداشم بچهام چیکار کنم از طرفی ام خودم هیچی به زندگیم ندیدم هیچی  ...

ناراحت شدم برات عزیزم

چند تا بچه داری چند سالته/حق داری/البته حرفای اونم باید شنید ک چی شده حسش رفته//امیدوارم زندگیت گرم بشه 

ناراحت شدم برات عزیزم چند تا بچه داری چند سالته/حق داری/البته حرفای اونم باید شنید ک چی شده حسش رفت ...

دوتا بچه دارم ...از اول عقد همینجوری بود بخدا من میرفتم دنبالش که بیا بریم بیرون بیا بریم خونه بابام بخوابیم بیا بریم دور دور اون هیچ وقت اول نیومد هیچ وقت همیشه من بودم میگفتم بیا .... همونجا فهمیدم سرده فهمیدم بهم نمیخوریم به خانوادم گفتم نمیتونم باهاش کنار بیام مادرم نزاشت گف معلم مملکت وضعش خوبه غلط میکنی جداشی نزاشتن حامی نداشتم

خدایا شکرت