2777
2789

مردی به پیامبر خدا، حضرت سلیمان، مراجعه کرد و گفت:

ای پیامبر میخواهم به من زبان یکی از حیوانات را یاد دهی.

سلیمان گفت: تحمل آن را نداری.

اما مرد اصرار کرد.

سلیمان پرسید: کدام زبان؟

جواب داد: زبان گربه ها!

سلیمان در گوش او دمید و عملا زبان گربه ها را آموخت.

روزی دید دو گربه با هم سخن میگفتند.

یکی گفت: غذایی نداری که دارم از گرسنگی میمیرم!

دومی گفت: نه، اما در این خانه خروسی هست که فردا میمیرد،

آنگاه آن را میخوریم.

مرد شنید و گفت: به خدا نمیگذارم خروسم را بخورید،

آنرا فروخت!

گربه آمد و از دیگری پرسید: آیا خروس مرد؟ گفت نه،

صاحبش فروختش، اما گوسفند نر آنها خواهد مرد و آن را خواهیم خورد.

صاحب منزل باز هم شنید و رفت گوسفند را فروخت.

گربه گرسنه آمد و پرسید آیا گوسفند مرد؟

گفت : نه! صاحبش آن را فروخت.

اما صاحبخانه خواهد مُرد و غذایی برای تسلی دهندگان خواهند گذاشت و ما هم از آن میخوریم!

مرد شنید و به شدت برآشفت.

نزد پیامبر رفت و گفت گربه ها میگویند امروز خواهم مرد!

خواهش میکنم کاری بکن !

پیامبر پاسخ داد:

خداوند خروس را فدای تو کرد اما آنرا فروختی، سپس گوسفند را فدای تو کرد آن را هم فروختی، پس خود را برای وصیت و کفن و دفن آماده کن!

حکمت این داستان :

خداوند الطاف مخفی دارد،

ما انسانها آن را درک نمی کنیم.

او بلا را از ما دور میکند ،

و ما با نادانی خود آن را باز پس میخوانیم !!!

مرد،اونقدر فروتن هستم که بدونم از هیچکس بالاتر نیستم اما اونقدر عاقل هستم که بدونم با بقیه فرق دارم.                             عاشق حیوانات،عاشق بازار های مالی (فارکس،بورس،ارز دیجیتال،طلای آب شده)عاشق کامپیوتر،شهریوری درونگرا،مغرور،از خود راضی، لجباز و یک دنده،کینه ای

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام ببخشید شما مهندس نرم افزار هستید من یه سوال داشتم میشه لطف کنید راهنماییم کنید. از کافی نت پرسیدم میگه من با cpu amd کار نکردم اطلاع ندارم. 

میشه مشخصات لپتاپم رو بفرستم ؟، میتونم باهاش نرم افزارهای ادوبی رو نصب کنم و کار طراحی و ادیت فریلنسری انجام بدم؟ ورژن ۲۰۱۶ مناسبه ک نصب کنم ؟ چون مجبورم ورژن قدیمی نرم افزارها رو نصب کنم پس کیفیت کارهام میاد پایین و نمیتونم پروژه قبول کنم؟. حقیقتا نمیدونم این لپتاپ جوابگوم هست یا نه.  ببخشید که خیلی سوال پرسیدم🙈🙈🥲

سلام ببخشید شما مهندس نرم افزار هستید من یه سوال داشتم میشه لطف کنید راهنماییم کنید. از کافی نت پرسی ...

Amd قیمت محصولاتش از اینتل کمتر هست ولی در کشور ما ۹۰ درصد به بالا محصولات اینتل رو استفاده میکنند بنا به دلایلی از سال های گذشته مرسوم بوده

از نرم افزار های قدیمی هم استفاده کنید کیفیت پایین نمیاد

فقط ابزار ها و امکانات نرم افزار های بروز فرق میکنه

موقع دانلود نرم افزار خا معمولا مشخصات سخت افزاری مورد نیازش رو زده میتونید برسی کنید که به شیستم شما میخوره یا نه

مرد،اونقدر فروتن هستم که بدونم از هیچکس بالاتر نیستم اما اونقدر عاقل هستم که بدونم با بقیه فرق دارم.                             عاشق حیوانات،عاشق بازار های مالی (فارکس،بورس،ارز دیجیتال،طلای آب شده)عاشق کامپیوتر،شهریوری درونگرا،مغرور،از خود راضی، لجباز و یک دنده،کینه ای
Amd قیمت محصولاتش از اینتل کمتر هست ولی در کشور ما ۹۰ درصد به بالا محصولات اینتل رو استفاده میکنند ب ...

ممنون از پاسخگوییتون. 

خیلی تفاوت دارن مثلا امکانات ورژن ۲۰۱۶ فوتوشاپ با ۲۰۲۴؟

ممنون از پاسخگوییتون.  خیلی تفاوت دارن مثلا امکانات ورژن ۲۰۱۶ فوتوشاپ با ۲۰۲۴؟

خیر