2777
2789

من خودم تو این سه سال  قهرطولانی نکردم، یعنی قهرکردیم درحد سه چهارساعت،  و متاسفانه هر دفعه هم سرمادرش بوده ازبس که دخالت میکرد توزندگیمون،  اینسری هم باز بخاطر مادرش شد ولی یحرفی زد که شدیدا بهم برخورد گفت میخواستی ازدواج نکنی ناراحتی برو😑میدونه من امیدی ب خانوادم ندارم ک اینو گفت، هیچکس دیگه ای هم ندارم پشتم گرم باشه بهش، واقعا درامد داشتن مستقل بودن شده ارزو برام، کسایی ک مستقلن قدرخودشونو بدونن، خلاصه حالا چهاار روز تمامه قهریم، هردوعم مغرور عن🥲🤣 شام وناهارم کلا جدا میخوریم، عجیبه این سری اصلا دلم نمیخاد باهاش اشتی کنم،  دلم تنگ نشده براش. تجربه اینجوری داشتین؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم شما اگه گناه مادرو ب پای همسرت ننویسی خ از مشکلات حل میشه

وقتی مدام میخوای بهش بگی ک وای مامانت بد بدجنس معلوم از کوره در میره

اون خودشم میدونه اما مادرش میتونه بره بکشتش‌؟

میدونم توقع داری بهت بگه حق باتو با مادرم کل کل نکن اخلاقشه

شما اگه یه مدت نق نزنی و بدگویی نکنی خودش سر براه میشه

منم ترسیدم بااین حرفت سه ماه قهربمونیم، 🥲از بس عنه هیچوقت اون معذرت نخواسته 

نه بابا ما وضعمون خیلی خراب بود اصلا نزار قهر پیش بیاد که بخواد طولانی بشه یه بزرگی می‌گفت زندگی مشترک در صورتی موفقه که دو طرف گذشت داشته باشن