2777
2789

در ایتا

چله ی بسم الله

ک بمدت ۴۰ روز خوندهِ میشهِ

محاله ک با اعتقاد قلبی بالا انجامش بدی و به خواسته ی قلبیت نرسی🫀

من خودم بارها ازش نتیجه گرفتم

اونم حاجت های محال

هرروز به نیت یک عزیز خوندهِ میشه

فکر کنید برای نیت و حاجات شما ۴۰ نفر براتون دعا میکنند و ذکر میگویند ..

برای ازدواج

رسیدن به معشوق

خونه دار شدن

بارداری

مهر و محبت

مشکلات مالی

رزق و رسیدن

قبولی در کنکور

خوش اخلاقی

و ..

بعد از این هم تو کانالمون برای هر مشکلی ک داشته باشید ذکر مربوطه داده میشه ک سادات خانم نیت میکنن به نیت شما

هرروز چله های روزانه

صلوات

ذکر و .. ک میتونید شرکت کنید ..

هر عزیزی ک میخواد همرامون باشه لطفا اعلام کنه

درخواست دوستی بدم قبول کنید تا لینک رو براتون بفرستم🫀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینا ندارم نمیشه همینجا اعلام کنم ؟

چه‌ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم...مگر دشمن کند این‌ها که من با جان خود کردم...طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری...غلط می‌گفت خود را کشتم و درمان خود کردم... 

اسی من

:))عدالت اصن وجود داره؟امروز بهم ثابت شد هم وطن هم خون هیچکسی به هیچکسی رحم نمیکنه :)🙂🖤فکر نمیکردم اینجوری بشه من کاربر rahil_23 ام امروز ۴ مهر ۱۴۰۲ تلیق شدم بخاطر تایپیک های راجب خروج اتباع و فش ها ک میدادم اونا هم فش میدادن جالبه اونا هم چنان حضور دارن ولی منو تلیق کردن :) من ایرانیم منن تلیق کردن ولی اتباع ک هیچ هویتی ندارن رو گذاشتن بمونه🙂🖤
من یبار خوندم انقد هم سخت بود حاجت هم نگرفتم

دورت بگردم همش که نباید دنبال حاجت باشی
دعا هزار تا خاصیت داره
اینم بدون هیچ دعایی رد نمیشه منتهی یا همونیکه میخوایو میدن یا بهترشو یا یک بلا ازت دفع میکنن یا کلا یک چیز دگ
پس دعا کردن فقط سوده حتی اگه خودت فکرمیکنی هیچ تاثیری نداره
ولی من دوبارگرفتم همین چله رو
هردو از حاجت های محال بود
ولی گرفتم🫀🌿