2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خیلی ترسیدم بخدا سراغ درمان رفتی؟

اره دیر رفتم شوهرم هی میگفت جوشای بلوغته نزدی الان زدی بعد دوسال میره اگه نرفت من خرم ب حرفش گوش کردم بعد دوسال نرفت بدتر شد نشستنی میخابیدم ازبس چرکی بودن ودردناک ومتورم خلاصه ک سرت درد نیارم بعداز کلی ذکتر رفتن یه دکترخوب پیدا کردم بهم لایه بردارهای قوی داد یه تایمی خوب بودم دوباره زد دوباره رفتم پیشش بهم راکوتان داد الان دوماهی میشه جوش نزدم ودوره درمانم تموم شه

اره دیر رفتم شوهرم هی میگفت جوشای بلوغته نزدی الان زدی بعد دوسال میره اگه نرفت من خرم ب حرفش گوش کرد ...

آزمایش هورمونی ندادی عزیزم?

من اول رفتن دکتر زنان برام آزمایش نوشت گفت تا شیر و کامل قطع کردی آزمایش بده.

فعلا ماسکای خانگی و روتین پوستی دارم انجام میدم که تا یک ماهه دگ که شیر قطع شد برم آزمایش بعد جوابش و هم دکتر پوست ببرم هم دکتر زنان خیلی میترسم.

ولی صورتم پراز جای جوش وگوده حتما دراولین فرصت برو یه دکتر خوب من چهار سال تموم زجر کشیدم هی همه میگفتن چرا صورتت اینجور شده باهام دست روبوسی نمیکردن سر قرص راکوتان خیلی اذیت شدم پراز عوارض یود برام ولی تحمل کردم خداکنه برنگردن جوشام 

آزمایش هورمونی ندادی عزیزم? من اول رفتن دکتر زنان برام آزمایش نوشت گفت تا شیر و کامل قطع کردی آزمای ...

ن انشالله ک چیزی نیست افرین توخیلی عاقل تراز منی  منم اگه همون اول درمان کرده بودم اینجور نمیشد پوستم  اره یه مشت ازمایش اولش ازم گرفتن کبد وهورمونا وکلی یادم نیس دقیقا ولی نترس عزیزم بخدا خوب میشه فقط درمان کن چیزای خونگی هم نزن بدتر میشه پوستت