2777
2789

یعنی همیشه آبریزش بینی داره بنظرتون چرا اینجوریه 

فقط کافیه یه باد سرد بزنه بهش 

هیچ علائمی از سرماخوردگی نداره فقط همیشه آبریزش بینی داره

😍خدایا شکرت 😍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

رطوبت مغزش زیاده

پیج یه دکتر طب سنتی دارم میخوای بهت بدم؟ راهکار های خوبی میده

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
خب دارویی چیزی داد 

شربت نئوتادین 

قرص جویونی آیروکاست 

دوتا اسپری بینی 

الان هروقت ببینم فس فس داره شربت میوم ،اون اسپری ک دکتر داد تموم شد ،خودم دی بی خریدم میزنم براش

شربت نئوتادین  قرص جویونی آیروکاست  دوتا اسپری بینی  الان هروقت ببینم فس فس داره ش ...

منم فردا میبرمش دکتر کودکان ذببینم چی میده بهش کلافه شدم خودشم اذیته 

😍خدایا شکرت 😍
همیشه اینجوریه دو هفته خوب میشه دوباره از اول میاد دیگه خسته شدم همیشه دماغش ابش میاد

من صبیا فقططط هوا خنک بم میخورد آبریزش بینی تا اینک کم کم اوک شدم با اسپری بینی

تو هر لحظه زندگیت سعی کن شاد و خوشحال باشی تو یه ثانیه از زندگی قبلیت که گذشت رو نمیتونی برگردونی پس همیشه حال خودت رو خوب نگه دار😊❤     من همیشه عشق رو دوست داشتمالان حس عجیب تری بهش دارم. امیدوارم شماهم به وقت و مناسب ترین مورد رو در زمینه عشق تجربه کنید.
آره ممنون میشم

همین و سرچ کن تو روبیکا چون اینجا نمیشه لینک گذاشت

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤