2777
2789
عنوان

کتاب ۳۱ استان

148 بازدید | 7 پست

برای ازمون نمونه دولتی این کتابو بهم پیشنهاد کردن

الان خواستم از دیج.ی کالا سفارش بدم چند نوع داشت

یکیش هیچی نزده بود روش یکیش زده بود فقط برای تجربی

شما اگه تا حالا سفارش دادین بنظرتون کدوم بهتره؟

حتی قیمتاشم فرق دارن با اینکه همشون ۳۱ استانه😐

من‌اقیانوسم‌تو‌اکواریومتون‌جانمیشم.

به نظرم سراغش نرو من با اینکه خوندم همونو ولی سوالای ازمون سطحش بالاتر بود لول فتمرکزتو بذار رو کتاب درسی بعدش فقط بشین نمونه سوال های یال گذشته رو حل کن خودم اگه برمیگشتم همین کارو میکردم

کنکوریِ بدبختِ ۱۴۰۴
به نظرم سراغش نرو من با اینکه خوندم همونو ولی سوالای ازمون سطحش بالاتر بود لول فتمرکزتو بذار رو کتاب ...

خب کتابای درسیو که حتما میخونم ولی گفتم شاید نمونه سوالاش بدرد بخوره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب کتابای درسیو که حتما میخونم ولی گفتم شاید نمونه سوالاش بدرد بخوره

بد نیستا ولی ارزش هزینه کردن نداره

اگه برا رشته تجربی میخوای که رقابت خیلی زیاده برو کتابای سطح بالاتر مثل مبتکران بخر تست بزن

کنکوریِ بدبختِ ۱۴۰۴
بد نیستا ولی ارزش هزینه کردن نداره اگه برا رشته تجربی میخوای که رقابت خیلی زیاده برو کتابای سطح بال ...

شما رشتتون چیه؟

با حرفت به شک افتادم میخواستم سفارش بدم نظرم عوض شد😂😂یعنی مبتکران بهتره؟

خب بستگی داره چه رشته ای ازمون بدی

برا رشته تجربی چون خیلی داوطلب زیاد داره و قبولی هم کمه باید رتبه خیلی خوبی بیاری که من بیشتر مبتکران دیدم قبولی زیاد داشته

من خودم رشته ریاضی دادم چون داوطلب کم بود قبول شدم ماکزیمم درصدای کلاسمون ۲۰ ۳۰ بود🫠🫠😂

کنکوریِ بدبختِ ۱۴۰۴