2777
2789

نتانیاهو

اِنّي ما خَلَقْتُ سَمآءً مَبْنِيَّةً، وَلا اَرْضاً مَدْحِيَّةً، وَلا قَمَراً مُنيراً، وَلا شَمْساً مُضِيئَةً، وَلا فَلَكاً يَدُورُ، وَلا بَحْراً يَجْري، وَلا فُلْكاً يَسْري، اِلاّ في مَحَبَّةِ هؤُلاءِ الْخَمْسَةِ الَّذينَ هُمْ تَحْتَ الْكِسآءِ

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یکی دیروز تو سایت به جای خلیج فارس میگفت خلیج و تاکید داشت که همه جهان اینجوری میگن ماهم باید اینجوری بگیم

تا حالا از هیچکس تو زندگیم انقد بدم نیومده بود تا این آشغال

خاکیان بالاتر از افلاکیان می ایستند عشق از انسان چه موجود غریبی ساخته است🕊"تمام حواسم هست تا شما را نرنجانم چون من مسافر خاکم شما را نمیدانم" جهان پیر است و بی بنیاد از این فرهادکش فریاد...    {📚bibliophil} نام کاربریم "وُنون یکم"هفدهمین پادشاه سلسله اشکانیه

یکی که باعث شد تا یه سال هر شب کابوس ببینم و از ترس کابوس دیدن شبا نخوابم 

و همون فرد باعث شد تو یه ماه از استرس ده کیلو وزن کم کنم و همش حالت تهوع داشته باشم

قدرت فقط نصیب کسانی می شود که جرات کنند خم شوند و آن را به دقت بگیرند
وای اون دیگه کی بود 😐

کسی که ادعا داشت یه ایرانی خیلی اصیله 

از دیروز که چرت و پرتاشو شنیدم از زندگی ناامید شدم بخدا

خاکیان بالاتر از افلاکیان می ایستند عشق از انسان چه موجود غریبی ساخته است🕊"تمام حواسم هست تا شما را نرنجانم چون من مسافر خاکم شما را نمیدانم" جهان پیر است و بی بنیاد از این فرهادکش فریاد...    {📚bibliophil} نام کاربریم "وُنون یکم"هفدهمین پادشاه سلسله اشکانیه

کسی که ادعا داشت یه ایرانی خیلی اصیله  از دیروز که چرت و پرتاشو شنیدم از زندگی ناامید شدم بخدا

قطعا ایرانی نبوده ولش کن بعضیا فقط میخوان یه چرت و پرتی گفته باشن 

دیدی ضرب المثله ؛ دل به دل راه نداشت 🖤