2777
2789
عنوان

پول و توقع بی جا شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 633 بازدید | 40 پست

چقد بعضی مردا پروئن جایی که نفع خودشون وسط باشه میشه زندگی هردومون بقیه جاها میگن مال خودمونه زندگی خودمونه

خدااا جونم عاااشقتم تو بودی که تو بدترین شرایطم کنارم بودی خودت میدونی دیوونه وار عاااشقتم اسم قشنگتو روی دستم تتو کردم تا وجودتو در خودم بیشتر از همیشه احساس کنم 😘🥰🧡

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه به هیچ وجه پولامو بده زمین یا خونه یا طلا و ماشین یا وام بگیر قسط بده که دیگه ازت نگیره 

ممنون از پیشنهادت 

میگه اگه ماشین بخری خراب بشه تصادف کنی یا هرچی من ی قرون نمیدن بنزینش هم با خودت

روز بد زندگی من   😔😔😔😔            لطفا اگه خوندی دوس داشتی ی فاتحه ی صلوات یا حتی خدا بیامرزی بده                           ۲۵اسفند۱۴۰۱ بود روز تصادف بابای مهربونم بدتر از اون روز ۵فروردین ۱۴۰۲شد روز اسمونی شدنش دورت بگردم مهربون بابای من هنوز جوون بودی چرا نمیتونم باور کنم که نیستی چرا....
میگم بهش به نام خودم لطفا  میگه (بلا نسبت شما)خاک عالم تو سرت راجع به من چی فکر میکنی

بگو هیچ فکری ،ولی اگه پول منه پس باید بنام خودم باشه اگر ناراحتی پس بیخیال پول من شو 

تفنگ نقره کوبم را فروختم             برای یار قبای ترمه دوختم        قبای ترمه ام را پس فرستاد           تفنگ نقره کوبم، داد و بیداد😭😭😭😭
این فردا روزی خیانت هم میکنه پول هم نمیده دستت هم به هیچ جا بند نیست... اصلا چرا بهش گفتی پول داری&n ...

سر ی مسایلی که مجبور بودم میفهمید

روز بد زندگی من   😔😔😔😔            لطفا اگه خوندی دوس داشتی ی فاتحه ی صلوات یا حتی خدا بیامرزی بده                           ۲۵اسفند۱۴۰۱ بود روز تصادف بابای مهربونم بدتر از اون روز ۵فروردین ۱۴۰۲شد روز اسمونی شدنش دورت بگردم مهربون بابای من هنوز جوون بودی چرا نمیتونم باور کنم که نیستی چرا....
چقد بعضی مردا پروئن جایی که نفع خودشون وسط باشه میشه زندگی هردومون بقیه جاها میگن مال خودمونه زندگی ...

اااااخ گل گفتی 

من دلم خووووونه

اصلا چرا گفتی پول دارم 

مجبور شدم سر ی مسایلی فهمید

اااااخ گل گفتی  من دلم خووووونه

خودم تجربه دارم 

بزار هرچی میخواد بگه تهدید کنه اصلا پولی که میگی یک قرونشم از اون نیست حقی نداره که بخواد هرچی گفت بگو خودم میدونم چیکار کنم خیالشو راحت نکنی که قراره بهش پولی بدی

خدااا جونم عاااشقتم تو بودی که تو بدترین شرایطم کنارم بودی خودت میدونی دیوونه وار عاااشقتم اسم قشنگتو روی دستم تتو کردم تا وجودتو در خودم بیشتر از همیشه احساس کنم 😘🥰🧡
خودت درامد نداری ؟

داشتم استخدام بانک میشدم اجازه نداد 

کلا خانوادگی از اینکه زن مستقل بشه بدشون میاد 

خودم تجربه دارم  بزار هرچی میخواد بگه تهدید کنه اصلا پولی که میگی یک قرونشم از اون نیست حقی ند ...

اصلا پرو و وقیح شده از اولم همین بود الان بیشتر 

اصلا پرو و وقیح شده از اولم همین بود الان بیشتر 

چون خودمون مقصریم بهش رو نده 

خودم انقد ازخودگذشتگی کردم که توقع همسرم رفته بالا