2777
2789
عنوان

پول و توقع بی جا شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 633 بازدید | 40 پست
داشتم استخدام بانک میشدم اجازه نداد  کلا خانوادگی از اینکه زن مستقل بشه بدشون میاد

اگه ضامن داری وام بگیر بزار رو پولت شده یه سوئیت کوچیکم بگیر بده اجاره یا مغازه به نام خودت اجاره بده طلا یا وام خونگی اسم بنویس قسط بده برا خودت پس انداز کن 

زن باید برا خودش پس انداز داشته باشه که فردا روزی براش مشکلی پیش اومد دستش جلو برادر و زن برادر یا پدر دراز نباشه 

چون خودمون مقصریم بهش رو نده  خودم انقد ازخودگذشتگی کردم که توقع همسرم رفته بالا

مثل من

روز بد زندگی من   😔😔😔😔            لطفا اگه خوندی دوس داشتی ی فاتحه ی صلوات یا حتی خدا بیامرزی بده                           ۲۵اسفند۱۴۰۱ بود روز تصادف بابای مهربونم بدتر از اون روز ۵فروردین ۱۴۰۲شد روز اسمونی شدنش دورت بگردم مهربون بابای من هنوز جوون بودی چرا نمیتونم باور کنم که نیستی چرا....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه ضامن داری وام بگیر بزار رو پولت شده یه سوئیت کوچیکم بگیر بده اجاره یا مغازه به نام خودت اجاره بد ...

دقیقا مامانم هم همینو میگن 

حالا من که داداش هم ندارم 

پدرم هم از دست دادم 

به جای اینکه مثل ی مرد کمکم کنه اینجوری رفتار میکنه

روز بد زندگی من   😔😔😔😔            لطفا اگه خوندی دوس داشتی ی فاتحه ی صلوات یا حتی خدا بیامرزی بده                           ۲۵اسفند۱۴۰۱ بود روز تصادف بابای مهربونم بدتر از اون روز ۵فروردین ۱۴۰۲شد روز اسمونی شدنش دورت بگردم مهربون بابای من هنوز جوون بودی چرا نمیتونم باور کنم که نیستی چرا....
اصلا پرو و وقیح شده از اولم همین بود الان بیشتر 

این اشتباهونکن بزار هرچی میخواد بگه ولی حداقلش اینه که پولت برای خودت میمونه یک سرمایس برات برای آینده با همچین شوهری

من الان پس انداز دارم مخفی چون درس عبرت شده برام

خدااا جونم عاااشقتم تو بودی که تو بدترین شرایطم کنارم بودی خودت میدونی دیوونه وار عاااشقتم اسم قشنگتو روی دستم تتو کردم تا وجودتو در خودم بیشتر از همیشه احساس کنم 😘🥰🧡
اگه ضامن داری وام بگیر بزار رو پولت شده یه سوئیت کوچیکم بگیر بده اجاره یا مغازه به نام خودت اجاره بد ...

مشکل بعدی من اینه چون مرد کنارم نیس از خرید ملک و املاک با این وضع کلاهبرداری ها میترسم 

این اشتباهونکن بزار هرچی میخواد بگه ولی حداقلش اینه که پولت برای خودت میمونه یک سرمایس برات برای آین ...

افرین 

من بعدازفوت پدرم یکمی دل نازک شدم نمیتونم ریسک کنم وگرنه تاالان ی خونه ای چیزی خودم میخریدم ولی با این کلاهبرداری ها ترسیده شدم

افرین  من بعدازفوت پدرم یکمی دل نازک شدم نمیتونم ریسک کنم وگرنه تاالان ی خونه ای چیزی خودم میخ ...

حق داری عزیزم ولی اگه بتونی خونه بگیری از آشنایی دایی عمویی کسی کمک بگیری خیلی خوبه حداقل شوهرت ببینه پولی نداری دیگه انقد بهت گیر نده بدی بهش

خدااا جونم عاااشقتم تو بودی که تو بدترین شرایطم کنارم بودی خودت میدونی دیوونه وار عاااشقتم اسم قشنگتو روی دستم تتو کردم تا وجودتو در خودم بیشتر از همیشه احساس کنم 😘🥰🧡
حق داری عزیزم ولی اگه بتونی خونه بگیری از آشنایی دایی عمویی کسی کمک بگیری خیلی خوبه حداقل شوهرت ببین ...

عموم که هیییییچ

مگه داییم

ممنون از پیشنهادت

عموم که هیییییچ مگه داییم ممنون از پیشنهادت

با داییت مطرح کن به بهونه راهنمایی و تجربه بگو همسرم سرش شلوغه وقت نداره یا بهونه ی دیگه ای که خودت میدونی بگو کمکت کنه 

انشالله که بهترینا برات اتفاق بیوفته عزیزم

با داییت مطرح کن به بهونه راهنمایی و تجربه بگو همسرم سرش شلوغه وقت نداره یا بهونه ی دیگه ای که خودت ...

امیدوارم 

ممنونم که این وقت شب واسم وقت گذاشتی و نظرت رو بیان کردی

امیدوارم  ممنونم که این وقت شب واسم وقت گذاشتی و نظرت رو بیان کردی

❤️