2777
2789
عنوان

با شوهرم چطور برخورد کنم

817 بازدید | 30 پست

چند روز پیش خانواده اش همه رو مهمون کردن و فقط به ما نگفتن چرا چون برادر بزرگه با این قهر ما هم نمیدونستیم سر زده رفتیم  خونشون دیدیم همه اونجان شوهرم گفت مامان دیروز گفت سرما خوردم بریم سر بزنیم الکی بود سرما خوردگی

من توی اوج نا امیدی معجزه خدا را دیده ام ❤ خدایا هوای هممون داشته باش 🤲🤲🤲

در بچه های جاری باز کردن رسیدیم مادرش گفت چه خبر و فلان هیچی ما هم سر سنگین جواب دادیم سریع برگشتیم و دم در ننش گفت چون با داداش بزرگت مشکل داری نگفتم تا ناراحتی نشه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی حس بدیه .درک میکنم 

وقتی تو تاپیکی پست میزارم مخاطب صحبت من استارتر تاپیکه ، نه شخص دیگه .پس لطفا نظرتونو به دیگران تحمیل نکنید فضولای روانی🤣 حالا ریپ بزن تا بترکی اصلا اعلانمو نگاه نمیکنم

بعدش خودش کلی ناراحت شد که ما رو نگفتن و فلان 

منم به شدت ناراحت شدم بهش گفتم نباید سر زده من میبردی اونجا چون من راضی نبودم

ذیگه نرید خونشون 

مشکل همینه الان یه امانتی دستم داشت دادم شوهر ببره بعد اون همه که ناراحت شد رفته اونجا زنگ زده من شام میمونم واقعا دلم آتیش گرفت

شما دیگه هیچ وقت بدون دعوت  پا تون رو توی اون خونه نگذارید شوهرتون رو هم بزارید خودش تصمیم بگی ...

من اصلا بدون دعوت جایی نمیرم اون روزم این هی گفت سر کوچشون رد میشدیم یه سر بریم بعد نهار بود 

الان موندم امد چه برخوردی کنم واقعا ناراحت شدم از کارش من چند ساعته منتظر بودم بیاد شام بخوریم

مشکل همینه الان یه امانتی دستم داشت دادم شوهر ببره بعد اون همه که ناراحت شد رفته اونجا زنگ زده من شا ...

رفت شام بمونه یعنی فقط تو دعوت نبودی اونجا 

سبحان الله وبحمده سبحان الله العظیم   
رفت شام بمونه یعنی فقط تو دعوت نبودی اونجا 

امشب مهمونی نبود چند روز پیش بود که ما دعوت نبودیم یهویی رفتیم همه داشتن سفره جمع میکردن الان رفته امانتی بده زنگ زد من موندم شام منم ناراحت شدم