2821
2789
عنوان

پریود طولانی

271 بازدید | 24 پست

سلام

بچه ها من نزدیک ۱۴ یا ۱۵ روز هست که پریود شدم،۷ روز مثل پریود معمولی بود،الان خونی که میاد نه درحد لکه بینی نه در حد پریود،قبل از اون هم توی اسفند پریود شدم،فروردین دوباره این جوری شدم نزدیک ۲۰ روز اینا بعد قطع شد خون حدود یک هفته،بعد ۱۴ روز پیش دوباره پریود شدم،الانم که این جوری،خیلی میترسم خیلی خیلی نگرانم 

من بینیم رو حدود دو ماه پیش عمل کردم،میتونه به اونم مربوط باشه؟

سلامم،من تخمه آفتابگردان سابق ام،این سومین کاربریمه🥲

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

مجردین یا متاهل  اگر مجردین گرمیجات بخورین و لبنیات نخورین

بله مجردم

گرمیجات همون خرما و اینا یعنی؟

بعد یه مسئله دیگه من از وقتی بچه بودم با اینکه اندام و استخون های درشتی داشتم خیلی دیر پریود شدم،کلاس پنجم یک بار شدم دیگه نشدم دوباره کلاس ششم یک بار شدم  تا ۶ ماه بعدش دیگه نشدم،بعد دیگه اصلا نشدم تا کلاس هشتم اینا،که شش ماه یک بار بود بعد از اینکه کلاس دهم رفتم یکم منظم شد و هر ماه میشدم،تا الان دوباره این جوری شد

سلامم،من تخمه آفتابگردان سابق ام،این سومین کاربریمه🥲

عزیزم به خاطره عمل بینی هست.منم اینجوری بودم چندماه پریود بودم که کم خونی گرفتم

خدا چقدر قشنگ میگه:   اَعْطَيْتُكَ ما تُريدُ بهتر از اونی که میخوای بهت میدم...🤍  🌱️خوشگلایه عدد مغازه لوازم آرایشی دارم خوشحال میشم ازم خرید کنید ای دی روبیکام @janan_4566 قیمتامم مناسبه 🌼🌹🦋♥️
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز