2777
2789
عنوان

مرد ها یا پسر ها هم عاشق میشوند؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1285 بازدید | 50 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این حرفا فقط برای روی  کاغذ خوبه عزیزم 

چون دکتر فلانی گفته دلیل نمیشه درست باشه ایشون خودش چندین ازدواج داشته 

شخصیت و تعهد هر مردی متفاوته 

من دو تا مرد تو خونه دارم که به جرات میگم خیلی بیشتر از من اونها عاشق من هستن.( همسر و پسرم ) 

پس یک نسخه برای همه جواب نمیده فقط درست انتخاب کنید ، درست تربیت کنید و عاشقانه و با تعهد زندگی کنید 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         

زیاد به مردا فک نکن . ارزش نداره .اره یه سریاشون میشن . خیلی کمن . وقتیم عاشق میشن به شدت کور میشن . هیچی جز اون خانم رو نمی بینن و فراموش کردن اون خانمم براشون خیلی سخته 

هم اسمه آریانا گرنده  . با افتخار رئالی هستم 🤍

بله عاشق میشن ولی نه عاشق فقط یه نفر  محدودیت وجود نداره

بله دلتون دریاست😏

سلام🙋‍♀من فاطمه ام🎀دختر پائیز 🍁🍂دختر ترک زبان🧡علاقه مند به آشپزی👩‍🍳 تو تاپیک های من میتونید عکس غذاهایی🍳🍲 که پختم رو ببینید 👀من بعد از ۳ سال عضویت امضا گذاشتم و این امضا دلی بود 🧡 

منم بارها و بارها دیدم

واقعا هم همینطوریه‌

پسرا اصلا فراموش نمیکنن و واقعی عاشق میشن

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

اشتباه گفتن،من خودم عاشق شدم ☺️ 

آخرش چی شد ؟؟

سلام🙋‍♀من فاطمه ام🎀دختر پائیز 🍁🍂دختر ترک زبان🧡علاقه مند به آشپزی👩‍🍳 تو تاپیک های من میتونید عکس غذاهایی🍳🍲 که پختم رو ببینید 👀من بعد از ۳ سال عضویت امضا گذاشتم و این امضا دلی بود 🧡 

منظورم اینکه امکان علاقه همزمان به چند نفر وجود داره

بله متوجهم شمادلتون فرودگاهه جناب

گرقیامت قصه باشدپس کجابینم تورا 😔.  دنیایی که از بچگی انواع و اقسام درداروکشیدم ارزش جنگیدن داره 😶پس بگذر که بره ......خیلی غم دارم برام دعا کنید ممنون😔🙏باافتخار کوردم....🙂
مگه دل ندارن اتفاقابدم عاشق میشن

خب میگن از لحاظ علمی مردا دوست دارن کسیو بدست بیارن....بعد ک بدستت بیارن دیگه اون جذابتو واسشون نداری و کسی رو ک بدست نیاوردن واسشون جذاب تره....و همچنین میگن ک خیلی بیشتر از خانوم ها ب رابطه جنسی فکر میکنن