2777
2789

سلام دوستان  پسرم ۱۵ ماهشه از وقتی مستقل راه میره تو خواب دست و پاش دچار پرش های کوچیکی میشه ولی خودش خابه و بیدار نمیشه کسی تجربه ی مشابه داشته ؟

خوب خوابه طفلک

چون تازه راه افتاده تو خواب هم ره میره میدوه و گاهی میفته ک باعث پرش میشه

مثل ما آدم بزرگا ک تو خواب از ی جا پامون لیز میخوره یا میفتیم یهو پامون یا دست میپره

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی میگی مشکل مغز و اعصاب نداره ؟

نه بابا مشکل کجا بود

همه دچار این حالات میشیم

بچه هم کمکم ک مهارتش بیشتر بشه و تو بیداری نیفته 

تو خوابم عادی میشه

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  
نه بابا مشکل کجا بود همه دچار این حالات میشیم بچه هم کمکم ک مهارتش بیشتر بشه و تو بیداری نیفته&nbs ...

باورت میشه چقدر نگرانم و استرس دارم میخابه من گریه میکنم بس استرس دارم

باورت میشه چقدر نگرانم و استرس دارم میخابه من گریه میکنم بس استرس دارم

اصلا استرس نکن

اکثر بچه ها همینن

مخصوصا شیطون تراش ک تو بیداری زیاد کنجکاوی و فضولی و تحرکاتش زیاده

خدا خیرت بده شما هم بچه داری؟

اره همینطوری بودن تا ۳ یا۴سالگی 

به احتمال زیاد دکترم بردی و ازش پرسیدی گفته طبیعیه

ولی باز نگرانی الکی

به احتمال زیاد دکترم بردی و ازش پرسیدی گفته طبیعیه ولی باز نگرانی الکی

چند تا دکتر متخصص اطفال گفتن طبیعیه ولی مغز و اعصاب کودکان بردم‌قرص ب۶ داد گفت اگه خوب نشد بیا نوار مغز بگیرم شوهرم نمیذاره میگه بچه سالمه نیازی نیست واسه هیمن نگرانم

تو دکتر نبردی؟

قرص ب۶ ک ویتامین هست

چرا بردم دکترا میگفتن خوبه ولی من نگران 

بچه اول آدم تجربه نداره از همه چی می‌ترسه

اگر هیچ مشکل دیگه ای نداره اصلا نگران نباش

سیر طبیعی رشدش هست

تا چند ماه دیگه ک راه رفتنش عالی بشه اونم خوب میشه

همش خواب افتادن میبینه الان