2777
2789
عنوان

کسی بوده که بچه اش تو خواب دست و پاش پرش داشته باشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 489 بازدید | 25 پست
قرص ب۶ ک ویتامین هست چرا بردم دکترا میگفتن خوبه ولی من نگران  بچه اول آدم تجربه نداره از همه ...

من بچه ی دوممه ولی اولی اینجوری نبود واسه همین نگرانم تو بیداری خداروشکر مشکلی نداره ولی تا میخابه دست و پاش پرش داره ولی اگه چیزی روش باشه مثلا یک ملحفه یا پتو معلوم‌نمیشه وقتی دستمو رو پاش میذارم متوجه میشم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب نظر من ک طبیعیه

حتما دومی شر تر از اولی هست 

چرا نوار مغز بردم مشکلی نبود خدارو شکر

نوار مغز ی داروی خواب آور میدن بچه بخوابه بعد میگیرن

الکی دنبال این چیزا نباش

اگر از لحاظ هوش و یادگیری مشکل نداره فقط حساس شدی

قبل خواب بدنش رو ماساژ بده با روغن زیتون  و یا حتا خالی تا راحت تر بخوابه

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  
ب نظر من ک طبیعیه حتما دومی شر تر از اولی هست  چرا نوار مغز بردم مشکلی نبود خدارو شکر نوار م ...

نه رشدش خوبه الان دندونهای نیشش هم دراومده و با اشاره همه چیز رو میفهمونه ولی من کلا خیلی حساسم‌الانم بدتر شدم البته از بچه ی اولم بخاطر چیزای دیگه دوبار نوار گرفتم‌میدونم‌چجوریه  ولی این رو شوهرم‌نمیذاره 

وقتی بیداره کلا در حال راه رفتنه خیلی راه میره 

حالا خیلی استرس داری ببر

ولی نوار مغز برا تشخیص تشنج هست و این ک گفتی تشنج نیست

فقط خوابه و احتمالا چون زیاد ورجه وورجه میکنه تو خوابم همونارو خواب میبینه

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  
حالا خیلی استرس داری ببر ولی نوار مغز برا تشخیص تشنج هست و این ک گفتی تشنج نیست فقط خوابه و احتمال ...

ممنون عزیزم دعا کن بچه ی منم خوب شه و مشکلی نداشته باشه چند نفر دیگه هم بهم گفتن نوار گرفتن و مشکلی نبوده ولی چون ما شهرستانیم اینجا یک متخصص مغز و اعصاب کودکان داره متاسفانه 

ممنون عزیزم دعا کن بچه ی منم خوب شه و مشکلی نداشته باشه چند نفر دیگه هم بهم گفتن نوار گرفتن و مشکلی ...

انشالله هم خودت هم همه ی خونوادت سالم باشین و آرامش تو زندگی داشته باشی و از باقی زندگیت لذت ببری

و از دیدن بچه هات

ببخشید بچه ی شما تو طول خواب هم پرش داشت یا فقط اول خابش؟

تو ی خواب تا وقتی من بیدار بودم میدیدم گاهی میپره دستش یا پا

و بعضی روزها چند بار تکرار میشد

بعضی روزها هم نه

ولی منم مثل شما خیلی استرس داشتم ک چرا این همه میپره

تو ی خواب تا وقتی من بیدار بودم میدیدم گاهی میپره دستش یا پا و بعضی روزها چند بار تکرار میشد بعضی ...

منم احساس میکنم‌گاهی کمتره گاهی بیشتر و فک میکنم اول خابش بیشتره