2777
2789
عنوان

با همکارم بحثم شد خیانت

477 بازدید | 18 پست

سلام محل کارم دو تا همکار اقا صحبت میکردن واسه زن دوم گرفتن
منم بهش گفتم خانم خودت بره با مرد دیگه وارد رابطه بشه ،قبول میکنی؟
اونم گفت معلومه که نه چون زنی که بره سراغ یکی دیگه، یعنی از من طلاق عاطفی گرفته و قلبش با من نیست. ولی ما مردها لزوما اینطوری نیستیم.
زنها وقتی به یکی دل میدن و وابسته میشن دیگه نمیتونن همزمان برن به یکی دیگه دل بدن و رابطه داشته باشن.
ولی مردا با وجود اینکه عاشق زنشونن میتونن عاشق یکی دیگه هم بشن پس وقتی یه مرد میره دنبال زن دوم به این معنا نیست که زنشون رو دوست ندارن ولی شما زنها این قابلیت رو ندارید. این قابلیت مال ما مردها هست و قرار نیست مثل شما باشیم.
منم گفتم چون شما نمیدونی عشق چیه؟ وقتی عاشق زنت باشی دیگه به کس دیگه فکر نمیکنی. این همه مرد هستن که وفادار هست مشکل از شماست.
اونم گفت مشکل شما اینه که فکر میکنی عشق زن مثل مرداهست. شما زنها میخواید همه مردا مثل شما باشن ولی نمیشه.
مردا اگه نمیرن سراغ زن دیگه به این خاطر نیست که حتما زنش خوب نیست و مشکل داره...مردایی که سراغ زن دوم نمیرن چون از حسادت شما میترسن از این میترسن که طلاق بگیرید برید یا از آبروشون میترسن یا از مهریه میترسن...
و الا شک نکن هر زنی بره واسه شوهرش زن دوم بگیره ، ته دلشون میخواد.
منم گفتم من با شما بحثی ندارم... کاش باهاش بحث نمیکردم حالا هر روز باید یاد این گفتگو بیافتم و روزم خراب شه‌...

آقای محترم درخواست نده، نقل قول بگیر افتاد؟!

وای چه گاوی بود طرف

☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□° 🤍 «اللهم ارح کل قلب لایعلم بوجعها الا انت.» خداوندا آرام کن قلبی را که جز تو کسی به دردش آگاه نیست.✨بعضی از تاپیک‌ها واسه خودم نیست دوستان کارآگاه نشید لطفا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی بی‌شعوره واقعا برای طرز فکر مردا متاسفم آخه وقتی شما عرضه تعهد ندارید غلط نکنید ازدواج نکنید که یکی رو بدبخت کنید 

آقایون درخواست دوستی ندن ....تو نسلی ب دنیا اومدیم ک هیچ درکی توش نیس پسر از 15سالگی کار میکنه 18سالگی ب اجبار دو سال خفت و خاری میکشه میره سربازی تا 25سالگی باز کار میکنه ک بتونه ی پولی داشته باشه ک فردا ازدواج کرد پیش خانومش سربلند باشه دختر ۱۵ساله ب فکر خودکشیه تو خانواده درک نمیشه از طرف عشقش دلش میشکنه رفیقاش ترکش میکنن فشار روحی و عصبی داغونش میکنن بعد ک حرف میوفته میگن شما دهه هشتادی ها چتونع زندگی آرومی دارین این بود زندگی اروممون؟😅💔کاش یکم درک میکردین🖤
بنظرم اصلا وارد بحثشون نمیشدی از بیان و حرف راجع به اینا معلوم بود متقاعد بشو نیستند فقط میخواهم بهو ...

فردا کسی چیزی گفت چی بگم؟ 

چیزی نگم؟

آقای محترم درخواست نده، نقل قول بگیر افتاد؟!