سلام محل کارم دو تا همکار اقا صحبت میکردن واسه زن دوم گرفتن
منم بهش گفتم خانم خودت بره با مرد دیگه وارد رابطه بشه ،قبول میکنی؟
اونم گفت معلومه که نه چون زنی که بره سراغ یکی دیگه، یعنی از من طلاق عاطفی گرفته و قلبش با من نیست. ولی ما مردها لزوما اینطوری نیستیم.
زنها وقتی به یکی دل میدن و وابسته میشن دیگه نمیتونن همزمان برن به یکی دیگه دل بدن و رابطه داشته باشن.
ولی مردا با وجود اینکه عاشق زنشونن میتونن عاشق یکی دیگه هم بشن پس وقتی یه مرد میره دنبال زن دوم به این معنا نیست که زنشون رو دوست ندارن ولی شما زنها این قابلیت رو ندارید. این قابلیت مال ما مردها هست و قرار نیست مثل شما باشیم.
منم گفتم چون شما نمیدونی عشق چیه؟ وقتی عاشق زنت باشی دیگه به کس دیگه فکر نمیکنی. این همه مرد هستن که وفادار هست مشکل از شماست.
اونم گفت مشکل شما اینه که فکر میکنی عشق زن مثل مرداهست. شما زنها میخواید همه مردا مثل شما باشن ولی نمیشه.
مردا اگه نمیرن سراغ زن دیگه به این خاطر نیست که حتما زنش خوب نیست و مشکل داره...مردایی که سراغ زن دوم نمیرن چون از حسادت شما میترسن از این میترسن که طلاق بگیرید برید یا از آبروشون میترسن یا از مهریه میترسن...
و الا شک نکن هر زنی بره واسه شوهرش زن دوم بگیره ، ته دلشون میخواد.
منم گفتم من با شما بحثی ندارم... کاش باهاش بحث نمیکردم حالا هر روز باید یاد این گفتگو بیافتم و روزم خراب شه...