2777
2789

من باذکرخدایاشکرت واقعا زندگیم عوض شده

اما به ذکر صلوات نمی‌دونم چرا اعتقاد ندارم ازامروزگفتم بجای رفتن پیش دعانویس صلوات بفرتم 

معجزه می‌کنه قطعا

شماحاجت گرفتید

#لوازم_خانگی

با سلام با ما ارزان تراز همه جا خرید کنید سفارش های شما تا دو روز کاری ارسال میشود 🙂🌸

ما به دو روش فروش داریم نقد و اقساط🙃👇

فروش نقد ارزانتر است به دلیل اینکه سود خیلی کمی روش گرفته میشود🙏

فروش اقساط به صورت قرعه‌کشی 10ماهه انجام می‌شود که هرماه نوبت یک اسم از لیست قرعه کشی که به صورت شانس و کاملا اتفاقی درمیاد میشه🤗

تمامی سفارشات 3تا5 روز کاری به دست شما مشتری عزیز می‌رسد 🏃‍♂🚚🏠

با ما با خیال راحت ارزان تر از همه جا خرید کنید با تحقیق در گروه ها و کانال های دیگر از پایین بودن قیمت های ما اطمینان حاصل فرمایید 🩶

بهترین و اصل ترین مارک هارو از ما بخرید 🥰

اعتماد شما اعتبار ماست ❤️‍🔥🥹

@onlineshop14030

لینک دعوت به کانال روبیکا ما 👇🏻👇🏻👇🏻

@onlineshop14030

@onlineshop14030

@onlineshop14030

@onlineshop14030

این پیام رو ذخیره کنید و در پیام های ذخیره شده روبیکا بفرستین بعد بزنید روی لینک ☺️💋

با ۱۴ هزار صلوات شفای پدرم حاجت روا شدم

وقتی افراد زیاد به دروغ قول بدن دیگه کلمه ها ارزششو از دست میدهند. همه دشمنتند همه دوستتند اگه اینجوری فکر کنی هیچ اتفاقی نمیتونه غافلگیرت کنه....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با ۱۴ هزار صلوات شفای پدرم حاجت روا شدم

برای شفای منم دعا کن لطفا

کاربری جدید نیستم کاربری قبلیم ترکید . بابام به رحمت خدا رفته. کاش زنده بود. لطفا برای ازدواجم دعا کن.                                              https://harfeto.timefriend.net/17280721063689

برای شفای منم دعا کن لطفا

محتاجم به دعا ایشالله هر مشکلی داری خدا کمکت کنه

من خیلی با ایمان ذکر میگفتم و مطمئن بودم پدرم مشکلش حل میشه خدا شفای پدرمو میده بنظرم ایمان داشتن و قدرت ذهن خیلی تاثیر گزار هست

وقتی افراد زیاد به دروغ قول بدن دیگه کلمه ها ارزششو از دست میدهند. همه دشمنتند همه دوستتند اگه اینجوری فکر کنی هیچ اتفاقی نمیتونه غافلگیرت کنه....
به نیت کدوم اما هست

۱۴ معصوم

هر هزار تا به یکی از معصمومین