2777
2789

ناخواسته خیلی خیلی کم پیش میاد .

من خودم تحربه اش رو داشتم والبته بارداری سالمی نبود به خاطر مصرف قرص اورژانسی خارج رحمی شد .

درباره حرف شما هم تو این سالهایی که اینجام روش طبیعی رو جلوگیری میدونن 🤦🏻‍♀️و بعد اسمش رو میزارن ناخواسته . طبیعی با اقدام تفاوت چندانی نداره .

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
چون بچه اند...زندگی مشترک نمیفهمن چیه

وقتی بچه ان چرا میان اعصاب مارو می سابن

هرکس تجربه چن سال زندگی مشترک داشته باشه میفهمه

که گاهی یه زن باوجود رعایت و پیشگیری حتی ناخواسته باردار میشه 

اگه دوست داشت بعذش نمیومد با گریه دنبال قرص سقط بگرده 

جای اینکه ب موضوع اصلی بپردازن همش ب این گیر میدن توهین می کنن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استارتر ولشون کن...الان با این حالت وقت بحث با اینا رو هم داری؟ کسی درکت نکرده...مادرت هم نتونسته پشتیبانی کنه...دلت شکسته

با اینا چرا جر و بحث میکنی...

من فقط نگران خودت شدم یه وقت صدمه نبینی...

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟
وقتی بچه ان چرا میان اعصاب مارو می سابن هرکس تجربه چن سال زندگی مشترک داشته باشه میفهمه که گاهی ...

چونکه بیکارن

نهایت دردشون اینه که معلمشون چرا ۱۹ داده

یا جاریشون جدیدا شیک میگرده

مشاور اگر لازم داری بهم پیام بده

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟
استارتر ولشون کن...الان با این حالت وقت بحث با اینا رو هم داری؟ کسی درکت نکرده...مادرت هم نتونسته پش ...

خب اخه ادمم عصبی میکنن

ب خدا طوری میگن عمدا شدی

انگار تو اسنپ سفارش بچه ثبت کردم و کاملا با اگاهی بوده 

وقتی زن میگه دنبال قرص سقط بودم یعنی نمی خواسته

میگن نه تو می خواسی عمدا بوده

چونکه بیکارن نهایت دردشون اینه که معلمشون چرا ۱۹ داده یا جاریشون جدیدا شیک میگرده مشاور اگر لا ...

تا حالا زنذگی مشترک نداشتن 

بعذ میان نظر میذن اعصاب طرفو خراب میکنن

که توهین کنه بعذ میگن وای چه بی ادب

اخه کدوم خلی بعذ خیانت همسرش که تو فکر طلاقه عمدا میره رابطه برقرار می کنه و میگه میخوام بچه دار بشم .

بعذشم تو خیابونا دنبال قرص سقط می گرده و مطب دکترا

اگه بدن زن مستعد باشه حتی بدون دخول هم ممکنه باردار بشه

اره واقعا برای همین باید دو روش همزمان استفاده بشه .

. انشالله اونهایی که بچه میخوان باردار بشن و اونهایی که نمیخوان نابارور ، ولی خوب بیشتر برعکسه🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ

چیزی به اسم بچه ناخواسته نداریم، همه چی به خواست خداست 

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
تا حالا زنذگی مشترک نداشتن  بعذ میان نظر میذن اعصاب طرفو خراب میکنن که توهین کنه بعذ میگن وای ...

عزیزم آدم خل هم نباشه ، وقتی هنوز زندگی مشترک به اتمام نرسیده، به هزار و یک دلیل میشه رابطه زناشویی داشت. یکیش اجباره...خود اجبار شیوه های مختلف داره