2777
2789
عنوان

احساس بدبختی مکنم

193 بازدید | 23 پست

سلام دوستان من خیلی تنهام ،،کسی رو ندارم وضع مالیم خرابه دلم مخاد خودکشی کنم ،،هیچ امیدی به اینده ندارم داداشم بیکارهه پدرم فلجه و مادر هیچ چی کار کنم من یک ادم جون پر از ارزویم 🫠🫠🫠

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی‌ بگردم‌من‌ میتونم هم‌ صحبتت‌بشم‌ اگ‌دوست‌داری  ایدی‌ تلگرام‌ بده‌ باهم‌  حداقل‌رفیقای‌ مجازی‌باشیم  چون‌منم‌ تنهام

دختر‌ شهریور‌ ماهی ❤متولد ۱۳۷۷‌ ❤کارشناسی‌ معماری

پس برای آرزوهات تلاش کن نمیدونم شرایط چطوره اما سعی کن کار بری ب پول برسی موفق میشی خود من دوران دانشگاه تو تولیدی لباس کار کردم با روزی ۸۰ هزار تومن اولش سخته اما میشه 

ان شاءالله به خوشبختی و  آرامش برسی 

من افسرده بودم و از وقتی با اهل بیت و خدا ارتباطم رو بیشتر کردن و بخاطرشون گناه هام رو گذاشتم کنار آرامش گرفتم 

@ostad_shojae

این کانال در ایتا و تلگرام کمکت میکنه

در دنیا چیزی از امام زمان مهمتر نیست🩷
پس برای آرزوهات تلاش کن نمیدونم شرایط چطوره اما سعی کن کار بری ب پول برسی موفق میشی خود من دوران دان ...

الان‌ در‌چ‌‌وصعیتی‌هستی  بعد‌اون‌همه سختی؟

خداروشکر شغل و درآمدم خیلی بهتره و هنوزم ب خیلی بالاتر فکر میکنم و تلاش میکنم

مبشه بپرسم‌‌شغلت‌ چیه‌ عزیزم‌

چون‌ منم‌‌ناامید‌‌شدم‌ دنبال‌کارم‌و‌ جایی‌پیدا‌نمیکنم