2777
2789

سلام دوستان راستش بی پولی بهم فشار اورده دوتا بچه ی ۴ و ۲ سالع هم دارم.چندوقتیه تو فکر راه اندازی شغلی ام واسه خودم.بین اینکه برم اموزش میکاپ ببینم و صندلی اجاره کنم و وقتی راه افتادم سالن بزنم یا اینکه ی بوتیک راه بندازم موندم

ببین من سال ۹۱ رفتم یه دوره لاین مو دیدم.بعدش تو آرایشگاه دیگران کار رنگ مو انجام دادم.تمام هزینه های تحصیل و زندگی و اجاره خونه و همه چیز رو ازین کار درآوردم‌.واقعا عالی بود.بنظرم اگه پول واست مهمه برو سراغ این کار

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

جدی؟بنظرت حدودا ماهی چقد درمیاد؟خوبه میکاپ بنظرتون؟

بستگی ب کارت داره.من میکاپ کار نکردم فقط لاین مو و فقط رنگ مو.اگه کارت خوب باشه مشتری هات بقدری زیاد میشن ک مجبوری کنسل کنی.هیچ درآمدثابتی نداره،ولی ب قدری هست ک از پس همه خرجات بربیای.اما نزدیک عید یا اعیاد مذهبی یا تغییر فصل ها یهو چندبرابر میشه درآمدت

بستگی ب کارت داره.من میکاپ کار نکردم فقط لاین مو و فقط رنگ مو.اگه کارت خوب باشه مشتری هات بقدری زیاد ...

راستش من ب رنگ و لایت هم علاقه دارم ولی خب راستش خستع میشم خیلی سرپا وایسم

راستش من ب رنگ و لایت هم علاقه دارم ولی خب راستش خستع میشم خیلی سرپا وایسم

اره خستگی داره.میکاپ هم همینطوره واقعا چشم آدم کور میشه.

کار رنگ مواد هم داره ک شدید حساسیت میاره.ولی برای منی ک اون موقع همه ی هزینه هام با خودم بودم بهترین راه درآمد بود.هفده سالم بود و دانشجو بودم و خستگیش واسم می ارزید.دو ساله خونه خریدم.شمام اگه پول میخوای بهرحال باید خستگی و فشار کار رو بپذیری.

من تهران کار کردم فقط.شهرستان فک نکنم راحت بشه از مردم چند میلیون پول گرفت بابت رنگ.

بله اینجا کار میکاپ کار ک صندلی اجاره کرده ۱۵۰۰ میشه هزینش.میکاپ ویژه هم ۳ میلیون.حداکثر روزی ۵تا مشتری داره هرمشتری ۱۵۰۰