2777
2789
عنوان

کنکوری ام🦧🌱

1505 بازدید | 130 پست

واقعا چرا من اینقدر بی نظم و نفهمم مشاور گرفتم کتاب خریدم کلی امتحان دارم نهایی نزدیکه ولی نمیتونم بخونم هرکاری میکنم الا درس خوندن 

هدف دارم 

خانوادم چشم امیدشون به منه 

کلی برا خودم برنامه می‌ریزم تو ذهنم ولی عمل نمیکنم فقط رویا پردازی دارم 

توروخدا بهم کمک کنید دلم میخواد مثل بقیه درس بخونم نمرات خوب داشته باشم💔

جای خواهرم باشید بهم کمک کنید 

بگید چیکار کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ترخدا هرکاری کردی به منم بگو دیگ نمیدونم چ خاکی تو سرم بریزم

متاهل ومتعهد❤️❤️حرفی ندارم فقط کاراگاه بازی رو بزار برای زندگی خودت وسرت رو از تو زندگی مردم در بیار🫰🏻از تاریخ ۲۵ دی تاپیک ها متعلق به من هست ❤

نمیدونم حالم از خودم بهم میخوره خیلی ذهنم اشفته‌ست هر فکر چرت و‌پرتی تو مغز من هست جز درسسسس

تو منی یا من توام😭

متاهل ومتعهد❤️❤️حرفی ندارم فقط کاراگاه بازی رو بزار برای زندگی خودت وسرت رو از تو زندگی مردم در بیار🫰🏻از تاریخ ۲۵ دی تاپیک ها متعلق به من هست ❤

نمیدونم حالم از خودم بهم میخوره خیلی ذهنم اشفته‌ست هر فکر چرت و‌پرتی تو مغز من هست جز درسسسس

دقیفا من خسته ترینم 

اصلا اینطوری نبودم یکساله داغون شدم حالم از خودم بهم میخوره