2777
2789
عنوان

واقعا جای تأسف داره

253 بازدید | 7 پست

که یه  نفر عقده ای بیاد اینجا ده دقیقه راحت  همه رو فحش بده.نظارت بر سایت چطوریه که یه نفر خیلی راحت اینکارو میکنه

کاربر آقا.گذشت زمان خیلی از حقایق رو روشن می‌کنه.

@niniyar_3  واقعا چرا تعلیق نمیشه؟؟؟ صدای آقا مهدی هم دراومد دیگه 😑

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم تاپیک چی بوده اما از نظر من هم خیلی زشته یک آقا بیاد بشینه وسط سایت زنونه حتی نشه سوالات خانومانه پرسید که همیشه چندتا آقا داخل تاپیک حضور دارن و مزه میریزن !!!! 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

یه تاپیک بزن در باره گرونی و اقتصاد ببین نظارت و یه تاپیک بزن چرا باید ده پانزده میلیون افغانی بریزه ایران بعد تهمت بزن به نی نی یارا که نظارت ندارن 

https://www.aparat.com/v/yGrEi/برکات_دعای_توسل_هر_روزاگه حاجت داریدگوش کنید😍اگه انجام دادیدمنم دعاکنید🙏اینکه سال بعدبچمو بغلم کنم ...و پدر و مادرم سلامت باشند وسایشون بالای سرم 
نمیدونم تاپیک چی بوده اما از نظر من هم خیلی زشته یک آقا بیاد بشینه وسط سایت زنونه حتی نشه سوالات خان ...

اولا که سایت زنونه نیست و برا تبادل نظره.اینو مسئولین سایت خیلی شفاف گفتن شما که از اونا بالاتر نیستی.دوما بنده هیچ وقت وارد تاپیک مسائل زنانه نمیشم اگه کسی شده به خودش هشدار بده من مسئول کار بقیه نیستم.روز خوش

اولا که سایت زنونه نیست و برا تبادل نظره.اینو مسئولین سایت خیلی شفاف گفتن شما که از اونا بالاتر نیست ...

عنوان سایت نی نی سایت بارداری و بچه داری هست حالا لابد شما شاملش میشی قطعا اتفاقا الان فکر میکنم براتون مناسبه دقیقا مثل خانمها جواب دادین پس اخلاقتون خانمانه است بمونید خوبه براتون .....

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

عنوان سایت نی نی سایت بارداری و بچه داری هست حالا لابد شما شاملش میشی قطعا اتفاقا الان فکر میکنم برا ...

کاش یکم ادب داشتی.