2777
2789
عنوان

تاپیک صدف چرا تعطیل شد بچه ها؟

117 بازدید | 13 پست

همون ک عروسیش‌ فرداس

میشه برای بازگشت محبت شوهرم به من وآرامش و خوشبختی به زندگیم یه صلوات یا امن یجیب مهمونم کنین؟🥺🥲سوال ورزشی داشتین بپرسین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره منم دنبالشم

عجیب بود ترکید چیز خاصی نداشت ک

میشه برای بازگشت محبت شوهرم به من وآرامش و خوشبختی به زندگیم یه صلوات یا امن یجیب مهمونم کنین؟🥺🥲سوال ورزشی داشتین بپرسین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم🥰
نمیدونم چرا تاپیک های تکراری میزنن!  خب بعضی سوال هارو بزنن نت و یا نی نی سایت  بقیه کار ...

الان با من بودی خط آخرو؟

نه بابا با اون بودم که تاپیک تکراری میزنن    چرا به خودتون میگیرید اخه

کی تاپیک تکراری زده؟ببین چ با من بوده باشی چ نه ادب تو مکالمه حرف اول رو میزنه هرکی هرررررررچی دوست داده تاپیک میزنه شما اذیتی وارد نشو نیاز نیس اعصابتو ب هم بزنی😉😊

ضمنا کلا جملاتتون بی ربط بود ب این تاپیک اگه منظورتون من نبودم

کی تاپیک تکراری زده؟ببین چ با من بوده باشی چ نه ادب تو مکالمه حرف اول رو میزنه هرکی هرررررررچی دوست ...

با تو نبودم عزیز! 

شما چقدر به خودتون میگیرد ! 

منظورم این بود که کسی از شب قبل ازدواج ترس داره میتونه بره مشاوزه یا نت سرچ کنه کلی راته حال هست 

یا میتونه نظرات بقیه رو که قبلا در تاپیک های سال قبل گفتن سرچ کنن ! 

شما پری به ما نترک

کاربری واگذار شد

@iiisadaf کجایی صدف جان خوبی؟

سلام ببخشید دیر دیدم درگیر کار ها بودم تعطیل شد؟ ندیدم خودمم😂🤦🏼‍♀️

خوبی عزیزم؟؟اوضاع خوبه؟

خوبم‌عزیزم تو چطوری شکر خده خوبه بدنیست

مرسی گلم‌‌..

خداروشکر عزیزم انشاالله همیشه خوب باشی❤️