الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدمها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖
خداروشکراندازه خودمون داریم اما واقعادلیلش وضع مالی نبود
لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدمها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖
وقتی پدرو مادر به فکره من نباشن میخوام چکار مگه فقط زاییدنه پدرو مادر باید تا اخر عمر به فکره رفاه بچه باشن این خانمم حق داره تو اموالشون اگه دوروز دیگه شوهرش بگه برو بیرون از خونم بدون پشتوانه میخواد چکار کنه ?اون ارثش میتونست بشه پشتوانش تو مواقع سختی
وقتی پدرو مادر به فکره من نباشن میخوام چکار مگه فقط زاییدنه پدرو مادر باید تا اخر عمر به فکره رفاه ب ...
فکرکن پدرومادرت ارثی نداشتن بهت بدن هیچ قانونیم نیست نه عرفی نه شرعی که پدرومادرتااخرعمربایدبفکرماباشن توقرانم گفته ۳تادین بگردنشون هست که ارث دادن جزشون نیست این خانمم بخودش مربوطه بهش ازمال پدرش ندادن حق داره دلخورباشه امابه شوهرش هیچ ربطی نداره
فکرکن پدرومادرت ارثی نداشتن بهت بدن هیچ قانونیم نیست نه عرفی نه شرعی که پدرومادرتااخرعمربایدبفکرمابا ...
اولا اگه پدرشوهرت همه مالشو بده به خواهر شوهرت بازم همین حرفو میزنی که پدرو مادر نباید ساپورت کنن یا فقط واس خانواده زن خوبه ?دوما پدرو مادری که از اول هیچی ندارن فرق داره با پدرو مادری که دارنو تو رو ادم حساب نکردنو هیچی بهت ندادن ینی اصلا تو براشون هیچی اونی که شما میگی تو قران نیومده واسه زمانه پیامبره نه الان که بچه بدون کمک پدرو مادرو بدون پشتوانه امکان نداره بتونه موفق بشه اگه ام بشه تمام روانش داغون میشه زیره بار سختی
اولا اگه پدرشوهرت همه مالشو بده به خواهر شوهرت بازم همین حرفو میزنی که پدرو مادر نباید ساپورت کنن یا ...
اره همین حرف میزنم چون بازمیگم مال اموال خودشه میتونه بریزه دریامیتونه ببخشه اگرپست اولم دیده باشی گفتم توخانواده خودمم این اتفاق افتاده ومن اینوبحساب اینکه پدرومادربحساب نیوردن نمیدونم چون استاترم گفتن پدرشون گفته وضع بقیه خوبه داداشت نداره این کارمیشه بیشترکمک کردن بکسی که وضعش ضعیفتره
چرا ب شوهرش چ ،همین خانم اگ خانواده ی شوهر تمام ارث رو میدادن ب برادرشوهرش ساکت مینشست؟
رسم براینه مرد تامین کننده زندگیباشه نه رو جیب پدرزنو اموالش حساب کنه این مساله خانوادگیه به اسیو پدرش مربوطه نه شوهرش بگه نمیخوام برادرتو ببینم خب نبینه
شمام خودتو قانع نکن پدرو مادرم مال داشتن اختیار اونهمه میلیاردی واسه داداشت خرج کردن ینی شما ...
من ازمال دنیاخدابی نیازم کرده و اقعانیازبه ارث پدریاپدرهمسرندارم ومثل شمافکرنمیکنم علاقه ادماروباپول نمیسنجم