2777
2789
عنوان

پدرومادرم کلی دارایی رو بین پنج بچه به نام برادرم زدن ....

| مشاهده متن کامل بحث + 452 بازدید | 48 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینایی که میگن به شوهرت ربطی نداره اگه برادرشوهر هم کل ارث پدرشو بالا میکشید همینقدر ریلکس میگفتید به زن ربطی نداره یا فقط برای خانواده خودتون روشن فکرید 😐😐😐 استارتر حق داری پدرت اشتباه کرده اگه میتونی با مادرت در این مورد صحبت کن 

گاهی اونقدر دلتو پر کردند که تا میای حرف بزنی از چشمات میریزه بیرون.

حق داره نه به لحاظ مالی که اون مال مال تو هست و دریغ شده ولی از این نظر که حس کرده وقتی بچه ای به چشم نمیاد شوهرش هم جایی نداره تو اون خونه ، دوست نداره رفت و امد کنه

شما هم اگه پدرشوهرت این کار رو می کرد دلت چرکین میشد 

به شوهرت دقیقا چ مربوطه والا من بودم میگفتم به تو هیچ ربطی نداره تو مسائل خانوادگی ما دخالت نکن  ...

سوال من اینه حالا اگه این اتفاق متقابلا برای همسر شما اتفاق بیفته چی ؟اونوقتم دخالت نمیکنی میگی به من مربوط نیست خانواده ی شوهرم دوست داشتن تمام ارث و میراث رو بر فرض مثال به برادر شوهرم دادن 

خودم هم از این موضوع ناراحتم.ولی خوب میگن همه وضعتون خوبه .اون خونه و کاردرست حسابی نداره .... براد ...

خوب این راه داشت ، باید همه بچه ها رو جمع می کردن و می گفت لطفا راضی باشید به خاطر شرایط برادرتون سهم شما کمتر از برادرتون باشه نه اینکه هیچی نباشه که البته این به میزان اموالشون هم بستگی داره

استاترپدرمن به برادرکوچکه همچی داده  زمینای میلیاردی فروخت براش ماشین خرید وسرکارم هنوزنرفته اما حسابشوبابام حسابی شارژمیکنه  چندتازمینم دادداداشام به من ابجیم نداد ناراحتم نیستم مال خودش بوده دلش خواسته من ازاون بالاسری میخوام بی منت میده

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

سوال من اینه حالا اگه این اتفاق متقابلا برای همسر شما اتفاق بیفته چی ؟اونوقتم دخالت نمیکنی میگی به م ...

دقیقا همین رفتار و دارم ذکر کردم آخرش توی مسائلی ک مربوط به همسرم و خانوادشه من اصلا دخالتی ندارم و نداشتم هیچوقت

من اگر ببینم برادرم از لحاظ مالی ضعیف تر از همست خودم به خانوادم پیشنهاد میدم بدن بهش خداروشکر همسرمم انقد شعور داره تو اینجور مسائل اصلا دخالتی نمیکنه و میگه این ارث و میراث همیشه باعث دردسر و تفرقه بین خانوادست

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚
خودم هم از این موضوع ناراحتم.ولی خوب میگن همه وضعتون خوبه .اون خونه و کاردرست حسابی نداره .... براد ...

شایداونانخوان ولی توبگومن میخوام

شوهرتم حق داره اگرم خانواده شوهرت اینکارومیکردن توساکت مینشستی وبه شوهرت چیزی نمیگفتی

حقته که بهت ارث بدن پس نروبه شوهرتم نگوبه توربطی نداره چون بینتون دعوامیشه

شوهرت راست میگه پدرومادری که بین بچه فرق میزارن همون بهترکه قهرباشی تاببینن فرداهمون داداشت که ارث وبالاکشیده خودش وخانمش نگهداریشون میکنن یانه

((تورو خدا در خواست ندین ))