2777
2789
عنوان

چرا پسرها ی جوری شدن.....

203 بازدید | 30 پست

دروغ چرا من واقعا بدم نمیاد با ی پسر خوب  و با عرضه آشنا بشم و باهاش تشکیل خانواده بدم.دوست دارم مامان شم...

الان ی عده میگن برو به درس و مهارت برس ولی من تمام طول روز مشغول سخت کار کردنم:(

اما شب ها وایب عجیبی داره 

باور کنین اگه ی پسره با عرضه و نزدیک به معیار هام پیدا میکردم.یا حداقل کمی مردانگی و آلفا بودن داخلشون وجود داشت...

خودم میرفتم جلو میگفتم بیا سر خونه زندگیمون:)

اصلا مرد حمایتگری که بشه بهش اتکا کرد وجود نداره.پسرها الان مثل دخترها شدن.نیاز دارن یکی نازشون رو بکشه....

مجبورم رو شخصیت هایی ک وجود خارجی ندارن کراش بزنم.....و خیال پردازی کنم با اونا

کاش ایده آلم وجود داشت....

🐈😎حامی حقوق گوربه ها😎🐈دختر زمستونی❄🌬۱۱/۱۱=🥳🤗

نتیجه طبق تجربه : با هیچ پسری دوست نشو .. اگه شدی به شدت سنگین باش باهاش نزار حتی دستتم بگیره  ..تو ایران این چیزا فایده نداره برای دختر ایرانی ازدواج سنتی سرسنگین بهتره 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نتیجه طبق تجربه : با هیچ پسری دوست نشو .. اگه شدی به شدت سنگین باش باهاش نزار حتی دستتم بگیره  ...

ااصلا ایده آلم رو پیدا نمیکنم ک بخوام باش دوست شم💀

موافقم باهات . به نظرم با کی ازدواج کردن مهم تر از ازدواج کردنه . یه سریا فقط ازدواج کنن براشون مهمه . اینکه تنها نباش یا دهن مردمو ببندن . به نظرم نباید از یه  سری چیزا کوتاه اومدن . شاید اطرافیانت بگن معیاراتو کمتر کن شوهر کن . ولی به نظرم هیچ وقت درمورد معیار های اصلیت کوتاه نیا . شده به قیمت سینگلی . 

هم اسمه آریانا گرنده  . با افتخار رئالی هستم . اگه بارسایی هستی ریپ نزن   
یا ناز بکش یا تنها باش😂

حاضرم ناز بکشم ولی نیست=)

همشون الاف و دم دستی شدن.

افتخار میکنن با چند تا دختر دوست بودن؛در صورتی ک نمیدونن فقط دم دستی هستن و ارزون👻

موافقم باهات . به نظرم با کی ازدواج کردن مهم تر از ازدواج کردنه . یه سریا فقط ازدواج کنن براشون مهمه ...

دقیقااااا؛کاملا موافقم