2777
2789
عنوان

نفخ نوزاد با کولیک فرق میکنه؟

8930 بازدید | 23 پست

سلام من دخترم دو ماه و نیمشه

خیلی به خودش میپیچه بعدشم باد دفع میکنه قبلا گریه هاش شدید تر بود ولی الان یکمی کمترشده .میخام بدونم این الان کولیکه یا نفخ؟مرسی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فرق دارن

کولیک معمولا شبا پیش میاد و بچه کلی گریه میکنه

معمولا هم با باد و اینا خوب نمیشه

پسر من کولیک داره

خودت باش! نه تندیسی که دیگران میخواهند.وقتی قالب فکری دیگران می شوی ، زیبا می شوی به چشمشان. اما قبول کن تمام مجسمه ها شکستنی هستند
ببین اروم پاشو تو شکمش فشار بده هرچی باد شکمش خالی بشه بهتر. دارو اگر دکتر داده بهش بده. پسر من از 6 ...

گریه ی شدید و مداوم نیس فقط نق میزنه و میگه بعلم کن تو بغل اروم میشه

نفخ و کولیک یکی هستند؛ کولیک نام انگلیسی و نفخ اسم فارسی اون هست؛ از ننو برای خوابیدنش استفاده کنید؛ پای نوزاد رو به داخل شکم جمع کنید و شکمش رو مالش بدین؛ دمر روی بازوی خودتون بخوابونیدش و کمرش رو ماساژ بدین؛ حبوبات و گوشت گاو، شیرگاو و کلم و بادمجان و سیب زمینی و گوجه و... مصرف نکنید؛ در نهایت گریپ میکسچر و کولیکز بهش بدین؛

آرزوی من، آزادی زنان ایران و تساوی حقوق آنها با مردان است.من به رنجهایی که خواهرانم در این مملکت در اثر بی‌عدالتی مردان می‌برند، کاملاً واقف هستم و نیمی از هنرم را برای تجسم دردها و آلام آنها به کار می‌برم. آرزوی من ایجاد یک محیط مساعد برای فعالیتهای علمی، هنری و اجتماعی زنان است.(فروغ فرخزاد)

خواهش میکنم؛ کولیک معمولا تا 5 و نهایتا 6 ماهگی، طول میکشه و باید دوره خودش رو طی کنه؛

آرزوی من، آزادی زنان ایران و تساوی حقوق آنها با مردان است.من به رنجهایی که خواهرانم در این مملکت در اثر بی‌عدالتی مردان می‌برند، کاملاً واقف هستم و نیمی از هنرم را برای تجسم دردها و آلام آنها به کار می‌برم. آرزوی من ایجاد یک محیط مساعد برای فعالیتهای علمی، هنری و اجتماعی زنان است.(فروغ فرخزاد)
واییی نه تا 6 ماه  اخه دکترش گفت نهایت 4 ماهگیه

امیدوارم کمتر طول بکشه؛ من پرستارم از روی تجربیاتم گفتم؛ در برخی نوزادان تا 6 ماه هم کولیک وجود داره؛