2777
2789

مپقعی ک دانشگله قبول شدم تابستون میرفتم تهران دنبال کار  و این مدت تا بخپام کار پیدل کنم یه ماهیی طول میکشید،  بالطبع منم تهرلن جایی نذاشام و ب خونواده هم نمیگفتم  جایی ندارم،  این مدت میرفتم یجایی ک خیلی ادم میمود و شبا اونجا میخوابیدم، یه لایف استایل جدیذ،  کنار کسیایی ک همیشه  میگفتن اگ میخواین شبیه اینا نشین باید درس بخونین، بینشون بودم ولی عینشون نبودم،  منی ک یه نخ سیگار نکشیده بودم بین کسایی بودم ک شیشه و کراک و... میزدن،  خیلیاش سرگذشتای تلخ و عجیبی داشتن، کسایی ک بخاطر یهاشتباه  طرد شدن، دخترایی که بخاطر یه اشتباه تو شهرهای سنتی طرد شدن،  ادمایی ک مدارک بالا داشتن، مثلا ارشد عمران  سازه،  ادمایی ک یه مسیر اشتباهی رفتن و نگاه ما ادما وقضاوتمون هلشون داد ب لین سمت،  ادمایی ک  خودشونم مقصر این وضعیتشون بودن اما نمیشه از قضاوت های ماها،  نگاه سرد وچندش اور ماها، نگاه سنتی ومخوف حاکم برجامعه چسم پوشی کرد،  اکه نذری دارین، اکر غذایی میخواین بدبن،  اکر لباس و پتو و... دارین ایناروفراموش نکنین.. 

کاربراقااااا... احسان۱۱۵ سابق.. تا جایی که بتونم باشرح حال درست جوابگوی سوالات پزشکی شما هستم..قالَ لا تَخافا ۖ إِنَّني مَعَكُما أَسمَعُ وَأَرىٰ﴿۴۶﴾فرمود: «نترسید! من با شما هستم؛ (همه چیز را) می‌شنوم و می‌بینم!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان وضعیتت چطوره

الان اوکیم

کاربراقااااا... احسان۱۱۵ سابق.. تا جایی که بتونم باشرح حال درست جوابگوی سوالات پزشکی شما هستم..قالَ لا تَخافا ۖ إِنَّني مَعَكُما أَسمَعُ وَأَرىٰ﴿۴۶﴾فرمود: «نترسید! من با شما هستم؛ (همه چیز را) می‌شنوم و می‌بینم!
قشنگ بود. واقعا ادم باید تو موقعیتش می بود تا درک کرد

اذه واقعا

شما وزشکین؟

نه

عزیزم گیر دادیااا

نه خب میخوام ببینم واقعا پزشکن؟ توی امضاشون زدن

:) تویی که داری امضای منو میخونی، میشه برام سه تا الهی به رقیه برای رسیدن به حاجتم بگی و هرچقدر در توانته صلوات بفرستی!؟🌿دمت گرم

اونا هم اگه سادگی  نمیکردن به اینجا نمیرسیدن همینه دیگه آدم هر اشتباهی کنه تاوانشو میده همین آدمایی که شیشه و کراک به قول خودت میزدن هزار بار احتمالا خانواده هاشون خواستن کمکشون کنن گوش نکردن و اون دخترای سنتی هم به حرف خانواده ها گوش نمیدن اصلا 

اگه امضام رو میخونی برام دعا کن 🙏🏼خیلی تحت فشارم 🙏🏻قد 172وزن شروع ۵۵😁 وزن هدف ۶۳😍 وزن فعلی 60🤪