2777
2789
عنوان

شما بودی چکار می کردید

205 بازدید | 13 پست

سلام من دوتا دختر دارم همسر پسر خیلی دوست داری همش میگد دوباره باردار شو البته با علم پزشک که حتما پسر باشد در زمان بارداری خیلی از نظر روحی اذیتم کرد و کمک حالم نبود حتی الان هم همه کار دختر ها با من هست از این که یاد اذیتش و تنهایی خودم و بدبختی که گشتم می ترسم باردار بشم و در کل خودم دوست دارم یه پسر داشته باشم چه کار کنم

اگه خونه سه خوابه 

ماشین 

درآمد ماهانه بالای 35تومن

و حوصله زیادی داشتم شاید بهش فکر میکردم

در غیر اینصورت نه

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان‌من‌پسر دارم‌چه گلی به سرم زده که دختر شما نمیزنه

اینجا یه سایت عمومی ک توش تبادل نظر میکنیم اگه با نظرم‌مخالفی ، مودبانه منو توجیه کن تا کمک به رشد فکری هم کنیم  کاش هممون پولدار و خوشحال و سلامت باشیم 

اگر از اوضاع مالی واز  این که اون پسر اگر بیاد باعث تبعیض بین دخترا و اون نمیشه مطمئن بودم اقدام میکردم در غیر این صورت نه

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
الان‌من‌پسر دارم‌چه گلی به سرم زده که دختر شما نمیزنه

واقعا . خدا کنه بچه برکت داشته باشه برای پدر و مادرش وگرنه دختر و پسرش هیچ فرقی نداره 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
خدا شکر خونه دارم درآمدش بد نیست  از این که با روح و روانم بازی می کرد از بارداری و بچه کوچک د ...

منم دوتا پسر دارم شوهرم و اطرافیانم هی میگن دختر بیار ولی من در توان خودم نمیبینم که بخوام باز بارداری و زایمان رو تحمل کنم،برا همین یه گوشم در و یکیش دروازه است