سلام من دوتا دختر دارم همسر پسر خیلی دوست داری همش میگد دوباره باردار شو البته با علم پزشک که حتما پسر باشد در زمان بارداری خیلی از نظر روحی اذیتم کرد و کمک حالم نبود حتی الان هم همه کار دختر ها با من هست از این که یاد اذیتش و تنهایی خودم و بدبختی که گشتم می ترسم باردار بشم و در کل خودم دوست دارم یه پسر داشته باشم چه کار کنم
وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
الانمنپسر دارمچه گلی به سرم زده که دختر شما نمیزنه
اینجا یه سایت عمومی ک توش تبادل نظر میکنیم اگه با نظرممخالفی ، مودبانه منو توجیه کن تا کمک به رشد فکری هم کنیم کاش هممون پولدار و خوشحال و سلامت باشیم
خدا شکر خونه دارم درآمدش بد نیست از این که با روح و روانم بازی می کرد از بارداری و بچه کوچک د ...
منم دوتا پسر دارم شوهرم و اطرافیانم هی میگن دختر بیار ولی من در توان خودم نمیبینم که بخوام باز بارداری و زایمان رو تحمل کنم،برا همین یه گوشم در و یکیش دروازه است