2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای چه زیاد  سرویس چوب و اینا هم میشه گرفت دیگه ؟

آره عزیزم تیکه های برقی به عهده خودته منظورم تلویزیون و یخچال و ایناست 

آی چیخدی پشمان پشمان گون اولدو اونا دوشمان اوریمده سوز واریدی نه آنام بیلدی نه آتام،🥺🖤
من فقط سرویس چوب رو قیمت گرفتم گفت یچیز متوسط رو به خوب که واسه جهیزیه هم خوب باشه و بیخودی نباشه..م ...

چطور همه با هم اینقدر الان ی سرویس مبدل ۱۲۰ تومنه

به امید روزی که تاپیک بزنم ،دیدید بالاخره شدددد😍
من فقط سرویس چوب رو قیمت گرفتم گفت یچیز متوسط رو به خوب که واسه جهیزیه هم خوب باشه و بیخودی نباشه..م ...

ما خواستیم مبل مونو عوض کنیم دیدم فقط راحتی از چهل پنجاه شروع میشه دیگه همون قبلی رو استفاده کردیم 

میز ناهار خوری که جای خود😑

آره علامت سوال یادم رفت😐

😂😂😂😂😂❤️

فعلا که جدی نیست یه چندتا خواستگار داشتم ولی جواب ندادم به هیچ کدوم😐

یه دفعه اومد تو ذهنم یه خانمه میخواست ظرف شویی بخره تو تاپیک کناری میگفتن چهل پنجاه میلیونه تعجب کردم😑

ما خواستیم مبل مونو عوض کنیم دیدم فقط راحتی از چهل پنجاه شروع میشه دیگه همون قبلی رو استفاده کردیم&n ...

اره خب قیمتا خیلی بالاست..منم مبل راحتی انتخابم بود و ناهارخوریمم یه کوچیک و جمع جور چون خونم کوچیکه...سرویس خوابمم اسپورت و ساده اصلا از این تاج و تختیا دوست ندارم

ب نظرت یخچال لباس شویی ظرفشویی فر گاز صفحه ای تلویزیون جارو برقی دو تخته فرش و تمام وسایل برقی و بلور و چینی و سرویس پذیرایی و .....آشپزخونه کافیه ؟ بدون سرویس چوب

به امید روزی که تاپیک بزنم ،دیدید بالاخره شدددد😍