2777
2789
عنوان

قلب درد ارثی🥲

172 بازدید | 4 پست

سلام...بعد از فوت همسرم که تقریبا چهار ماه هس هرموقع خیلی ناراحت میشم قلبم درد میگیره و گاهی تو روزای عادیم اینجوری میشم... بیماری قلبی ارثیه برای ما هردو پدر بزرگم و پدرم که میانسال بود و حتی همسرم که جوان.. با همسرم نوه عمو بودیم... دوتای عموی ایشون تو ی سال بخاطر بیماری قلبی فوت شدن... پدر و خواهر همسرم هم قلبشون ناراحته عمو و عمه ی خودمم همینطور... خلاصع که ارثیه... اخرین بار که دکتر عمومب رفتم دکتر خوبی بود گفتم نمیدونم معدمه یا قلبم تند تند میزنه ناراحت شدنی خندید گفت دختر خوب معده که ضربان ندارع اون قلبته.. گفت خودم قرص نمیدم حتما برو پیش متخصص قلب خیلی تاکید کرد حتی داشتم خارج میشدم صدام کرد گفت حتما بریا...همیشه وقتی میگفتم مامانم میگفت معدته حتی این دکتره هم گفت میگه معدته یا از اضافع وزنه اخه چقده مگه اضافه وزنم🥲🥲فعلا پول ندارم برم دکتر کلیم به ابجیم بدهکارم نمیدونم چیکار کنم... زیاد نیست ولی میترسم... از طرفی تابستون میخام بینیمو عمل کنم... ی بار میگم نگم به دکتر از زیر عمل زنده نیام بیرون خستم بخدا ولی خوب ادمیزاده دیگه جونش براش شیرینه🙁نمیدونم چرا این تاپیکو زدم نمیدونستم به کی بگم بنظرتون چقد میشه برم دکتر فعلا هم بیمه م رو هواس آزاده

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منون عزیزم مشکل قلبیتون دقیقا چیه؟ از چه سنی متوجه شدین دارین؟

به نظرتون اگه پدرشوهر آدم داشته باشه نگران کننده هست؟ درمورد ابتلای شوهر و بچه‌ها مخصوصا نوزادان میگم. مثلا آزمایش ژنتیکی چیزی میشه قبلش داد؟