2777
2789

منم قبول دارم رشته تجربی سخته و داروسازی سخته اما صرفا نمیشه گفت هرکسی داروسازه رتبه برتره هرکی معلمه رتبه خوبی نگرفته 

معمولا دانشجو های فرهنگیان رتبه های سه رقمی یا حتی دو رقمی هستن حتی دوست خود من رتبش شد هفتاد و شش و الان فرهنگیان میخونه درحالی که یک داروساز ممکنه با رتبه دو هزار رفته باشه دانشگاه پس به نظرم این استدلال درستی برای مقایسه کارشون نیست 

«اگر جوابتو نمیدم فکر نکن حق با تو بوده و کم آوردم بدون انقدر از شعورت قطع امید کردم که ترجیح دادم جوابتو ندم پس اگر دیگه ریپلای نکردم خودت درک کن برای چی بوده»

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرت و پرت نگو خدایی 

زندگیم از وقتی از این رو به اون رو شد که خدا شغل خوبی برام در نظر گرفت 💞یه دختر ۱۹ساله که ماشین خریده و داره خونه هم میخره بهترین جای شهر به کمک خدا .روزشماری میکنم که خونمو بخرم 🥺خدایا زودتر فداتشم مردی که دوست داره عاشقته خیانت نمیکنه می‌دونم خودتو گول میزنی ولی من واقعیت و می‌خوام بدونی برای زنهای خیانت کار هم صدق می‌کنه و اینکه اگه خیانت دیدی مقصر صد درصدی شوهرته نه اون زن اون زن هیچ قولی نداده هیچ عقدنامه ای امضا نکرده بهت وفادار باشه .زنهایی که خیانت رو می‌بخشید اینو بدونید در حق زنها ظلم بزرگی میکنید و به مردا یاد میدید هرچی بشه ما شمارو ترک نمی‌کنیم من شخصا به عنوان یک دختر که اصلا حاضر نیستم وارد زندگی همجنسم بشم حاضرم وارد رابطه شما و شوهرتون بشم تا بفهمید اون هنوزم می‌تونه به شما خیانت بکنه (#نه_به_زن_ضعیف_گول_خورده)
دوست تو دیگه چه رشته ای انتخاب کرده اخه

واقعا میتونست راحت بره دانشگاه های تاپ کشور 

«اگر جوابتو نمیدم فکر نکن حق با تو بوده و کم آوردم بدون انقدر از شعورت قطع امید کردم که ترجیح دادم جوابتو ندم پس اگر دیگه ریپلای نکردم خودت درک کن برای چی بوده»

رتبه سه رقمی رشته تجربی و حتی تا رتبه ی دوهزار رشته ی تجربی اصلا قابل مقایسه با رتبه سه رقمی رشته ی ریاضی و انسانی نیست

تو رشته ی تجربی هم که مسلما اونی که سه رقمی آورده نمیره فرهنگیان.... 

کاربر حمید معصومی نژاد با عضویت در سال 1403 من نیستم.اگر گاهی جواب نمیدم عذر میخوام.بی حوصله ام،دوست دارم نظرم رو بگم و برم،همین... لطفا درخواست دوستی هم نفرستید حرف خصوصی با کسی ندارم💚
چرت و پرت نگو خدایی 

چرت من میگم یا شما 

خب اونیم ک حقوق خونده رتبش خوب بوده ، الان رفتن دادگستری کارمند شده برا ده تومن ، کلا در آمد کمه معلمو .؟.نداره 

جمع دکتر مهندسا جمعه ، یه دکتر بیهوشی اگه هست ب تاپیکم سربزنه ممنون میشم 

چرت من میگم یا شما 

بار علمی معلم با داروساز اصلاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا یکی نیس

زندگیم از وقتی از این رو به اون رو شد که خدا شغل خوبی برام در نظر گرفت 💞یه دختر ۱۹ساله که ماشین خریده و داره خونه هم میخره بهترین جای شهر به کمک خدا .روزشماری میکنم که خونمو بخرم 🥺خدایا زودتر فداتشم مردی که دوست داره عاشقته خیانت نمیکنه می‌دونم خودتو گول میزنی ولی من واقعیت و می‌خوام بدونی برای زنهای خیانت کار هم صدق می‌کنه و اینکه اگه خیانت دیدی مقصر صد درصدی شوهرته نه اون زن اون زن هیچ قولی نداده هیچ عقدنامه ای امضا نکرده بهت وفادار باشه .زنهایی که خیانت رو می‌بخشید اینو بدونید در حق زنها ظلم بزرگی میکنید و به مردا یاد میدید هرچی بشه ما شمارو ترک نمی‌کنیم من شخصا به عنوان یک دختر که اصلا حاضر نیستم وارد زندگی همجنسم بشم حاضرم وارد رابطه شما و شوهرتون بشم تا بفهمید اون هنوزم می‌تونه به شما خیانت بکنه (#نه_به_زن_ضعیف_گول_خورده)
خوشبحال آرایشگرا نه درس خوندن نه کنکور دادن از همه ایناهم در آمدشون بیشتره😅

الان دیگه هر کی درس بخونه به امید درامد خوب باخت داده هر چقدر هم رشتت خوب باشه اون درامد تاپ رو نمیشه با درس خوندن بدست اورد الان بهترین شغل صرافی ارز و دلار و کار طلا فروشیه