2777
2789
عنوان

تفاوت سنی ۱۶ سال

301 بازدید | 24 پست

خواهرم ۱۹سالشه و داماد ک پسرعمومونه ۳۵ خیلی پسر ارومی هست علت اینکه تاالان ازدواج نکرده یکیش بخاطر مامانش بوده ولی علت اصلیش این بوده ک هردختری رو بهش پیشنهاد میدادن این تحقیق میکرده ی خطایی ازش پیدا میکرده پاک بودن خیلی براش مهمه بابام ب فاصله سنی اشاره کرده بوده ک‌گفته من الان ۵،۶ ماهه دارم فکر میکنم ب این موضوع این همه دختر بهم پیشنهاد شده قبول نکردم این مسائل رو با خودم حل کردم ک اومدم خواستگاری میتونم درکش کنم بودن افرادی با این تفاوت سنی؟چطور بوده زندگیشون؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا

دوست دارم ازش حس حامی بودن و تکیه گاه بودن رو بگیرم 

حال و حوصله کلکل کردن با پسرای کم سن و سالو ندارم 

و اینکه رو مردای سن بالا بیشتر میشه حساب کرد و به ثبات رفتاری و مالی رسیدن اکثرشون 

✨🦋🤍I am valuable

من وهمسرم ۱۴ سال اختلاف سن دارم

برای من یسری نکات مثبت داشت مثلا پخته تر وعاقل تر وپرارامش تراز پسرای کم سنن

درکل خیلی نکات خوبی داره سن بالاش

اما یسری مشکلاتم داره ک ماخودمون کنارمیایم باهم چون همدیگه رو دوست داریم مثلا ازنظر مذهبی بودن اون مذهبی تره چون قدیمی تر فکر میکنه عقایدمون یخورده متفاوته .یکی ازمشکلاتمونم اینه ک گاهی فک میکنه من چون خیلی سنم کمتراز اونه بچه هستم یاممکنه ک مردی جوون تراون بتونه گولم بزنه یا میترسه پیربشه دگ نخوامش وترس ازدست دادن داره تاحدودی چون من جوون ترم

😇
کل‌کل با ی فرد با فاصله سنی زیاد تقریبا بی فایده و خسته کننده هست

من چیزی که دیدم تو اطرافیان و دوستانم اینه ک رابطه خوب به سن و سال ربطی نداره

اما خب من بشخصه ترجیح میدم با ی آدم پخته تر از خودم کلکل کنم تا ی آدم خام و بی تجربه 

✨🦋🤍I am valuable
من وهمسرم ۱۴ سال اختلاف سن دارم برای من یسری نکات مثبت داشت مثلا پخته تر وعاقل تر وپرارامش تراز پسر ...

اینا از لحاظ مذهبی دقیقا برعکس شما هستن پسرعموم میگه من راهنمایی بودم ی نماز خوندم اونم ب اجبار ولی خواهرم شاید نماز اول وقت نخونه اما روزه گرفتن عزاداری و...اینا بجا هست اینطورم نیست ک چادری محجبه باشه فقط اعتقاداتش خیلی بیشتر از پسرعموم هست