2777
2789
عنوان

تفاوت سنی ۱۶ سال

| مشاهده متن کامل بحث + 301 بازدید | 24 پست
اینا از لحاظ مذهبی دقیقا برعکس شما هستن پسرعموم میگه من راهنمایی بودم ی نماز خوندم اونم ب اجبار ولی ...

اها باز درکل اگ زن مذهبی ترباشه بهتره تااینک مرد مذهبی ترباشه وگیربده 

واینک حتما حتما درمورد همه مسائل باهم صحبت کنن تاببینن چقد فکر ونظراتشون ب همدیگه نزدیکه

مثلا شوهر من بااینک ۱۴ سال ازمن بزرگتره اما پرانرژی وپرروحیه هست وب چهره اشم نمیخوره سنش مثلا پایه تفریح مسافرت ورزش پیاده روی وهمه چی هست .درضمن مامشاوره هم ک رفتیم مشاوره هم ب من گف ک پخته ترازسنم هستم وبیشتر ازسنم میفهمم

😇
۱۵ سال دیگه خواهرتون ۳۴ ساله یعنی یه زنه جوون  ولی این آقا ۵۰ سالشهه  کلا عمر خواهرتون ه ...

اتفاقا خیلی خواستگار داره اما همه غریبه بابام میگه بچم(خواهرم)ی دختر آروم و ساکتی هست ک سرش تو زندگی خودشه پسرای این دوره اکثرا اهل رفیق و این چیزا هستن ینی خلافشون زیاده و اهل زندگی نیستن و اینکه ما زن بابا بالا سرمونه اگه مامانم بود قطعا تو این سن ب ازدواج فکر نمی‌کردیم اما وجود زن بابا مکافاته جز داغون شدن چیزی نداره خود من وقتی ازدواج کردم تونستم پیشرفت کنم ادامه تحصیل بدم اصلا از لحاظ روحی تا وقتی پیش زن بابا بودم ی آدم واقعا افسرده بودم ک همش ب فکر خودکشی بودم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا خیلی خواستگار داره اما همه غریبه بابام میگه بچم(خواهرم)ی دختر آروم و ساکتی هست ک سرش تو زندگی ...

ایشالا خوشبخت بشه 

میتونید بفرستیدشون مشاوره خیلی کمک میکنه بهشون 

و اینکه نظر خودت خواهرتون بپرسید ببینید دلش با کدومه

اها باز درکل اگ زن مذهبی ترباشه بهتره تااینک مرد مذهبی ترباشه وگیربده  واینک حتما حتما درمورد ...

پسرعموم از لحاظ روحیه جوونه اما بقولا ی سنی ازش گذشته و اون شور و اشتیاقه رو دیگه نداره اگرم داره چندسال دیگه فروکش میشه ب قیافشم نمیخوره بیشتر از ۳۰،۳۲ داشته باشه و اینکه خیلیییی ریلکسه حتی مشاوره هم گفته بوده ک خیلی ریلکسه اونقدری ک خواهرم برای ایندش استرس داره این آقا نداره البته میشه گفت ک بقول خودش از همه لحاظ از بابت طرفش مطمئنه اما درکل ی آدم خیلی ریلکسی هست ک خودشم میگه اگه کار داشته باشم صبح بیدار میشم اگه ن تا ۱۰ ۱۱ میخوابم ولی میگه درکل صبح زود بیدار شدن براش سخته 

پسرعموم از لحاظ روحیه جوونه اما بقولا ی سنی ازش گذشته و اون شور و اشتیاقه رو دیگه نداره اگرم داره چن ...

اره واقعا ممکنه چندسال دگ روحیه اش تغییرکنه اماروحیه خواهرت همچنان جوون باشه

حتما تایم زیادی بزارن برا صحبت واشنایی

وبطور خلاصه بخام بگم نتیجه ای ک اززندگی خودم گرفتم عشق وعلاقه خیلی مهمه .من وشوهرم اگ بهم علاقه نداشتیم هرگز باهم نمیساختیم .فقط وفقط بخاطر علاقه بود ک سعی کردیم عقاید وتفکراتمون بهم شبیه کنیم وباهم بسازیم والان میتونم بگم ۹۰ درصد راضیم از ازدواجم .چون مردای جاافتاده خیلی نکات مثبت زیادی دارن

😇
ایشالا خوشبخت بشه  میتونید بفرستیدشون مشاوره خیلی کمک میکنه بهشون  و اینکه نظر خودت خواه ...

والا همه خواستگارا بقول بابام تازه ب دوران رسیده هستن و کلشون باد داره خواهرمم میگه من تو زندگی نیاز ب محبت و توجه دارم ک این آقا شاید بخاطر فاصله سنی نتونه از پسش بر بیاد یکشنبه وقت مشاوره دارن برن ببینیم چی میشه ولی درکل سطح خانواده فرهنگ تحصیلات تربیت و اخلاق ما با وجود این همه سختی بدون مادر بودن با زن بابا سروکله زدن از اونا خیلی بیشتره برای آزمایش ک رفته بودن خواهرم میگفت بابام اخلاقش درکش و برخوردش بروزتر از پسرعموم بود 

اره واقعا ممکنه چندسال دگ روحیه اش تغییرکنه اماروحیه خواهرت همچنان جوون باشه حتما تایم زیادی بزارن ...

دقیقا بخاطر همین نکات مثبت زیاد هست ک تاالان پیش رفتیم از ۳۰ ک بگذره آقایون پخته تر میشن مثل جوونای امروزی نیستن ک همش مواظبشون باشی ی وقت رفیق گولش نزنه ی وقت ی دختر دیگه گولش نزنه یا همش دنبال خوشی باشه کاروزندگی یادش بره چیزی ک ذهن خودمو درگیر کرده اینه ک ما کلا خانوادگی اخلاق رفتار سنگینی داریم خیلی آروم هستیم خیلی منطقی ابرو برامون بی نهایت مهمه سبک بازی حتی ب شوخی برامون هیچ معنی نداره اما اینا تقریبا میشه گفت اینجوری نیستن مثلا پسرعموم حدودا تا ۷سال پیش با رفیقاش بود اهل تفریح مسافرت از اینا ک سوار ماشین میشن صندلی رو صاف میکنن فیگور میگیرن بعد رانندگی میکنن اصلا رفتار درستی نداشت و براس اهمیتی نداشت ک آبرومندانه رفتار میکنه یا ن ۷سال پیش بخاطر همین کله خراب بودنش تصادف وحشتناکی کرد ک خودش میگه دوسال میترسیدم رانندگی کنم از اون موقع ب بعد آدم شد میره سر کار میاد خونه پیش مامانش اهل مشروب بود ک اونم تعطیل شد 

دقیقا بخاطر همین نکات مثبت زیاد هست ک تاالان پیش رفتیم از ۳۰ ک بگذره آقایون پخته تر میشن مثل جوونای ...

متوجه شدم

خواهرت باید ببینه ک این اقا واقعا باایده آل هاش جوره یانه؟؟

همون شوهری ک دلش میخواد هست یانه میتونه دوسش داشته باشه وهمینجور بپذیرتش یانه 

😇
متوجه شدم خواهرت باید ببینه ک این اقا واقعا باایده آل هاش جوره یانه؟؟ همون شوهری ک دلش میخواد هست ...

امشب زن بابام پیشش بود نتونست حرف بزنه فقط گفت با فاصله سنی مشکلی ندارم گفت حالا با مشاور حرف میزنم تا فردا بشه زنگ بزنم ببینم مشکلش چیه با مشاور هم حرف بزنه خدا بخیر کنه