2777
2789
عنوان

از دیروز انقدر دلم از شوهرم گرفته که ...

| مشاهده متن کامل بحث + 572 بازدید | 52 پست
خدا کنه ک هممون طعم ارامش واقعی رو بچشیم من بعداز زایمانم خیلی تلاش کردم ب هرجایی چنگ انداختم تا بتو ...

عزیزم الهی 🥹🥹انشالله که غم هیچ وقت سراغت نیاد

امیدوارم هرچه زودتر به این سگ‌سیاه افسردگی نه بگی و بشی یه ادم شاد و خوشحال و سلامت مهربون

یه صلوات مهمونم‌کن، نی نی رو توی بغلم بگیرم سالم لطفا🥰 دختری که چشمش به آسمونه و منتظر که دامنش سبز بشه...لطفا برام دعا کن به آرزوم برسم و خدا حسرت به دلم‌ نزاره 💖 من معجزه خدا رو دیدم😍برای نی نی توی دلم لطفا دعا کن سالم بغلش بگیرم 😍الهی هرچی میخوای خدا به دل مهربون و زبون دعاگوت ببخشه🙏نی نی قشنگم به دنیا اومد و هزاران غنچه شادی در قلب من جوونه زد😍انشالله قسمت هرکسی چشم انتظاره، بگو آمین😇

😂😂😂😂 ببین اینم بدی داره نه که نداشته باشه مثلا من ماه هفتم بارداری بودم کرونا شدید گرفتم یه زنگ ...

همونم خوبه دختر! واس من‌ فکر میکنه زن برده ی مرده و هرچی‌مرد گفت باید بگه چشم

برخلاف خانواده ی من و تربیت منه اصلا!

منم هیج وقت نمیزارم تحمیل کنه نظرشو و اصلا به یه طرفم‌میگیرم نظرشو و هرجور خودم‌بخوامم

دریغ از یه حال و احوال از من و نوه اش ! دریغ از یه لیوان آب !

یه تبریک ! یه به روی خودشش اوردن که حامله ای و سختته!

توقع کلفتی ام داره تازه خانم توی مهمونی هاش که زیاد رو نمیدم و ازین به بعدم یه لیوان برنمیدارم حتی تا حالش جا بیاد

یه صلوات مهمونم‌کن، نی نی رو توی بغلم بگیرم سالم لطفا🥰 دختری که چشمش به آسمونه و منتظر که دامنش سبز بشه...لطفا برام دعا کن به آرزوم برسم و خدا حسرت به دلم‌ نزاره 💖 من معجزه خدا رو دیدم😍برای نی نی توی دلم لطفا دعا کن سالم بغلش بگیرم 😍الهی هرچی میخوای خدا به دل مهربون و زبون دعاگوت ببخشه🙏نی نی قشنگم به دنیا اومد و هزاران غنچه شادی در قلب من جوونه زد😍انشالله قسمت هرکسی چشم انتظاره، بگو آمین😇

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم الهی 🥹🥹انشالله که غم هیچ وقت سراغت نیاد امیدوارم هرچه زودتر به این سگ‌سیاه افسردگی نه بگی و ...

ممنونم عزیزم خیلی مراقب خودت باش سعی کن بعداززایمانت خیلی حساس نباشی هرچند  ی کم سخته ولی من خیلی حساس بودم بخاطر حرف اطرافیان

همینا افسردگی منو زیاد کرد

حرف اطرافیان

همسرم 

بیخوابی های زیاد معمولا تا ۶و۷صبح بیدار بودم شدیدا تمرکزمو ازدست داده بودم و فراموش کار شده بودم

خلاصه ک خیلی سختی کشیدم خیلی

بعدشم اتفاقای خیلی خیلی بدی افتاد

امیدوارم ک روزای من ب سر هیچ کسی نیاد انشاءالله

امیدوارم بعداز زایمانت تازه اول خوشیات باشه

نن هنوزم از بودن بچم لذت نمیبرم و بعنوان ی مانع میبینمش ک هیچ کاری نمیتونم انجام بدم 

همونم خوبه دختر! واس من‌ فکر میکنه زن برده ی مرده و هرچی‌مرد گفت باید بگه چشم برخلاف خانواده ی من و ...

انشالله بارداریت مثل یه دوران پنبه‌ای بگذره و نی‌نی کوچولوتو صحیح و سالم بغل بگیری خدا یه عقل درس درمونم به مردا بده اینقدر رو مخ ما نرن الهی آمین

انشالله بارداریت مثل یه دوران پنبه‌ای بگذره و نی‌نی کوچولوتو صحیح و سالم بغل بگیری خدا یه عقل درس در ...

مرسی عزیزم خدا نی نی هاتو نگه داره و شاد باشی 

الهی آمین 🥺

ممنونم عزیزم خیلی مراقب خودت باش سعی کن بعداززایمانت خیلی حساس نباشی هرچند  ی کم سخته ولی من خی ...

عزیزم خیل سخته.هیچ‌کسی جای شما نیست که کامل بفهمه تورو

فقط سعی کن حالتو بهتر و بهتر کنی هرروز

الهی سلامت بشی زودی 🩷🩷🩷