2777
2789

سلام عزيزان اينقد ناراحتم اينجا هم كه اومدم جيزه خنده داري نيست بياين همكي تعريف كنيم يكم دلمون باز شه

بند دل منی.. بی شک تو جان منی..میخواهم کاری کنم تا تمام طفل های این سرزمین سراغ شادی را از تو بگیرند❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودم فعلا ناراحتم جيزي يادم نمياد شما تعريف كنين حالم بهتر شه منم تعريف ميكنم

بند دل منی.. بی شک تو جان منی..میخواهم کاری کنم تا تمام طفل های این سرزمین سراغ شادی را از تو بگیرند❤

نامزد بودیم شوهرم اومده بوده خواستم برم استقبالش دویدم به سمتش مامانم کف حیاط رو شسته بودهمچین پخش زمین شدم که نگووو قشنگ پهن شدم..کلی خندید و عین بز نیگام میکرد

شوهر رو باید بگیری همچییین پخته بزنیش که بفهمه دنیا دست کیه  

شايد خنده دار نباشه اما خودم يادم ميفته ميخندم 

با ماشين خودم رفته بودم دنبال نامزدم كه اون موقع دوست بوديم يهو از پشت سر ماشين پدرم رو ديديم ، نامزدم پشت فرمون بود پريد پايين گفت بيا خودت بشين سريع گاز بده برو 

منم پريدم پشت فرمان اونم آماده بود كه من سريع برم گاز دادم كه حركت كنم يهو خاموش كردم 🙈

اون لحظه اضطراب رو تصور كنين كه هردو نگاه به جلو و اخم كرده بوديم كه من برم 😂😂

واي خدا اينقد خنديديم ميگفت خوبه با تو بري دزدي 😂😂😂😂

خداحافظ ني ني سايت ..   وقت رفتنه خسته ام از تايپ كردن خنديدن ، غصه خوردناي الكي تعصباي بيخود، قربون صدقه هاي صوري  ، ديگه دوس ندارم اينجارو ..خستم از وقت هدر دادناي الكي از انرژي هايي كه منفي هاش بيشتر از مثبتاشه .. ديگه حوصلشو ندارم ازش خسته شدم .. ازينكه هر شب ١١ شب تا ٤ صبح بي وقفه اينجا بودم حالم بد ميشه خداحافظ

واي پاتين جون مردم از خنده اخه واسع خودمم همجين اتفاقي افتاده

http://www.ninisite.com/discussion/topic/1356026/مسخره-ترین-عروسی-که-رفتین-کجا-بود?page=18

خداحافظ ني ني سايت ..   وقت رفتنه خسته ام از تايپ كردن خنديدن ، غصه خوردناي الكي تعصباي بيخود، قربون صدقه هاي صوري  ، ديگه دوس ندارم اينجارو ..خستم از وقت هدر دادناي الكي از انرژي هايي كه منفي هاش بيشتر از مثبتاشه .. ديگه حوصلشو ندارم ازش خسته شدم .. ازينكه هر شب ١١ شب تا ٤ صبح بي وقفه اينجا بودم حالم بد ميشه خداحافظ

گلسا جون اينو بخون دلت واشه

شايد خنده دار نباشه اما خودم يادم ميفته ميخندم  با ماشين خودم رفته بودم دنبال نامزدم كه اون ...

وای خیلی خندیدم 😂😂😂😂😂

هرچیزکثیفی قابل بازیافت هست اماانسان کثیف بازیافت نمیشود.

من پارسال با شوهرم اینا رفتیم شمال ویلای شخصی بود مال اقوام خلاصه دوتایی لب دریا قدم میزدیم یهو ی سگ سیاه افتاد دنبالمون ما هم د بدو رسید بهمون شوهرم که ی چوب پیدا کرد میخواس بزنش من واینستادم سمت اب دویدم یه صحنه برگشتم ببینم بلاخره چیشد دیدم شوهرمم داره فرار میکنه سمت من...خلاصه فاتحه هردومونو خوندم تا گردن رفتم تو اب شوهرمم دنبالم حاضر بودم قرق بشم گیر سگه نیفتم ...خلاصه منو شوهرم تو اب خیس خیس سگه هم لب دریاپارس میکرد...یهو صاحبش ی سوت زد سگه رف سمتش خیلی شیک رفتن تو ویلاشون ...

من😭

شوهرم😕

🚶‍♀️     🕳️   🕳️🕳️